Emrin Olur! 13. Bölüm 1. kısım

13.8K 1.5K 132
                                    


Hareketlerini kısıtladığı için nefret ettiği alçıdan kurtulmasıyla, nihayet bebelerine kavuşmanın sevincini yaşayan genç kadın, işe başladığı haftanın son gününde hayatındaki değişimi sevgiyle kucakladı. Kendisini görünce çılgına dönen çocuklarını özlemle bağrına bastığı şu günlerde, saf sevgileri karşısında şımardığını hissederek sahip olduğu varlıklara bir kere daha şükür etti.

Bu derece mutlu hissetmesini; tatmin edici bir mesleğinin olmasına, diğer yandan aşık olduğu adam ile hayatının en güzel günlerini yaşamasına ve sevdiği dostlarının desteğiyle gelecek günlere umutla bakmasına yordu. Hepsinden öte en büyük sebebin; yaşadığı beldeden kaynaklandığını, sakinleri, hakikatten sakin ve dost canlısı olan insanlar sayesinde kendisindeki değişime ve zenginleşmesine verdi. Doğası gibi ruhu da huzuru barındıran Göcek'in, insanı yoracak ve yıpratacak her türlü negatif etkiden muaf olmasıyla bu etkiyi sağladığını düşündü.

Törenin ardından kitaplarını sınıf dolabına kaldırırken açık pencereden içeriye giren mis gibi bahar havasını soluyarak başını gün ışığıyla aydınlanan gökyüzüne çevirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Törenin ardından kitaplarını sınıf dolabına kaldırırken açık pencereden içeriye giren mis gibi bahar havasını soluyarak başını gün ışığıyla aydınlanan gökyüzüne çevirdi. Yaşadığı beldenin havası oksijen çarpmasına yol açan, koy koy içine saklanmış ve çam ağaçlarının denize sarktığı küçük ve berrak bir diyar olarak nitelendirdi. Yeşilin zenginliği, denizi, tatlı tatlı esen rüzgarı, akşamüzeri gün batımı, cırcır böcekleri, sessizliği ve sakinliği ile insanı cennette gibi hissettirdiğini içinden geçirdi. En güzel yanının, zamanın durduğu hissini veren muhteşem gökyüzünün altında üşümeden yaşamak olduğunu da ekledi.

Bir nevi rehabilite eden yönünü; buranın yerlisi olan halkın, çevrenin yapıcı etkisiyle kazandıkları sakin doğalarına verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bir nevi rehabilite eden yönünü; buranın yerlisi olan halkın, çevrenin yapıcı etkisiyle kazandıkları sakin doğalarına verdi. Gülen yüzleriyle ünlü sakinleri arasında yüksek sesle konuşan, sokakta tartışan veya kavga eden insanın barınamıyor olmasını, büyük şehirde yaşadığı yıllardan sonra bir lütuf olarak gördü. Hayatla mücadele etmek zaten zorken, bir de akraba ve dost kisvesiyle üzerine gelen kişilerden arınması ile kendisi farkına varmadan olaylara daha mantıklı ve olgun yaklaştığını düşündü.

Sınıftaki işlerini tamamlayıp okuldan gülümseyerek ayrılırken, öncelikle eve uğrayıp hazırlandıktan sonra Emir'le lokantada buluşmak için hevesle yola koyuldu. Havaların ısınması ile uyanan doğayı zevkle seyrederek ilerlediği sırada, arkasından tanıdık bir sesin adını seslendiğini duyunca kulaklarına inanamadı. İrkilen bedeni ile olduğu yerde dururken kaçma dürtüsünü baskılayıp isteksizce başını çevirdi.

EMRİN OLUR!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin