10. Salakuvaaja

313 20 0
                                    

Hymyilin vielä hetken, kunnes aloin tekemään aamutoimiani. Laitoin punaisen hupparin ja valkoiset farkut. Letitin hiukseni kahdelle letille ja meikkasin. Otin koulureppuni ja puhelimeni ja lähdin alas.

Seisoskelin pihan reunalla ja odotin, että joku kavereistani ehkä tulisi luokseni. Viimein Elli tuli luokseni ja aloimme juttelemaan niitä näitä. Kerroin siitä, kun Isac on ruvennut seuraamaan minua instagramissa.
Kellot pirahtivat tunnin alkamisen merkiksi. Menimme sisälle ja syvennyimme sitten Kreikan historiaan, olihan meillä historiaa.

Kävelin viileän kevättuulen tuivertaessa. Kävelin kaupan kautta ja ette arvaa kenet näin kaupassa. Isac Elliotin! Aloin itkemään ja ryntäsin Isacin luo.
"Voiaaks me ottaa yhteiskuva?" kysyin itkien hysteerisesti. Isac kääntyi ja katsoi minuun ja nyökkäsi. Halasimme.
"Sä aloit seuraa mua ig:ssä", selitin itkien Isacille.
"Niin", Ikke vastasi hymyillen. Juttelimme hetken ja sitten Ikke sanoi, että sen pitää mennä. Nyökkäsin ja jatkoin kauppareissuani. Matkalla kotiin katsoin Isacin instagramista julkaisuja, joihin hänet oli merkattu. Vastaan tuli kuva, joka oli otettu samanlaisessa kaupassa, missä juuri olin. Avasin julkaisun ja huomasin, että siinä olin minä ja Isac Elliot. Salakuva? Kotona laitoin Sarjamurhaajalle viestiä.

Sinä: Näin Iken kaupas <33

Sarjamurhaaja: Mäki näin sut siell (:

Sinä: Rly? Eli oliks sä se salakuvaaja, koska Iken ig:ssä se oli merkitty kuvaa, mis mä ja Ikke olin. Siin oli kuvatekstin, et 'Lol, "tosifani"'. Tai ainaki jotain tommosta ):

Tuntematon Numero [Valmis]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora