YOONGI

400 30 0
                                    

Jedeme s klukama po dálnici a povídáme si o AMAs. Taehyung se na mě podívá a zamračí se. Vypadá to, že mě přestal mít rád. V radiu začne hrát Blood, Sweat & Tears.

Procházel jsem chodbou a broukal jsem si Blood, Sweat & Tears a přemýšlel nad tím, co se stalo včerejší noci. Jak jsem se dotýkal Jiminovy hebké pokožky, jak jsem líbal jeho sametové rty. Pokaždé, když jsem ho políbil se zatvářil stejně. Vždy, když jsem se ho dotkl, se zachvěl vzrušením. Byl tak roztomilý. Cítil jsem jeho horký dech, jeho pulzující úd. Ze snění mě probralo podupavání. Zvedl jsem hlavu a spatřil Taehyunga, jak se opírá o dveře studia. Zadíval se na mě a usmál se.
„Kdes byl? Čekal jsem na tebe,“ pohodil hlavou.
„Proč?“ Zkřížil jsem ruce na prsou a zamračil se.
„Chtěl jsem ti vrátit botu,“ máchal mi botou před nosem, div mi s ní nezlomil nos. „To bylo hnusný, to cos mi udělal... Jsme kámoši!“ Stěžoval si a zašklebil se.
Vyrval jsem mu botu z ruky a dal oči v sloup. „Chtěl jsem soukromí... A taky jsem spal,“ snažil jsem se ho obejít, ale zatarasil mi cestu.
„Spal jsi? S Jiminem? To se mi nezdá moc jako spánek...“ Narovnal se a potemněl mu výraz. „Drž se od Jimina dál,“ vyhrožoval mi. Strčil do mě ramenem a odešel chodbou pryč. Vešel jsem do studia a odhodil botu do kouta. Zasedl jsem do křesla a vytáhl štos papírů s notami. Hned první papír měl pod notami napsaná i slova. ‚Stačil jeden pohled, jsem ti blíž. Sledovat tvé rty, i když spíš. Miluji tvé tělo, miluji tvůj hlas. Pohyby tvých boků, doukažou zmást,‘ předčítal jsem potichu. Na text jsem civěl ještě asi pět minut. Opět jsem myslel na minulou noc. Při té představě vzrůstalo mé vzrušení. Pomalu jsem sjel rukou po svém břiše až do mého rozkroku. Uchopil jsem ho a představil si nahého Jimina. Jak se tvářil, jak vzdychal, jak se chvěl. ‚Ach bože. Ano,‘ kousl jsem se do rtu a pomalu jsem zrychloval pohyby ruky. Už jen kousek od orgasmu, hluboké nádechy a výdechy. ‚... ... Budu...‘ šeptal jsem si sám pro sebe. Zatmělo se mi před očima, chtěl jsem Jimina. Chtěl jsem, aby mě on opět dovedl k orgasmu. Chtěl jsem cítit jeho pokužku na své.
„Yoongi?“ Ozval se Jungkookův hlas. „Jsi tam? Jdem na jídlo, půjdeš s náma?“ Klepal na dveře a tiskl kliku, aby vešel.
„Jo! Moment!“ Rozvaloval jsem se v křesle, eufórie neustupovala. Stále jsem myslel na Jimina. „Už jdu,“ pomalu jsem se zvedl a chvíli jen tak stál, aby se mi přestala klepat kolena. Otevřel jsem dveře a pomalu ho následoval. Šli jsme do jídelny o patro níž. Bylo už docela pozdě, takže už tam nebylo moc lidí. U jednoho stolu seděl Jimin a koukal do talíře.
„Ahoj,“ naklonil jsem hlavu na stranu, abych mu viděl do tváře. Vykulil oči a zrudl.
„A-ahoj,“ vykoktal a snažil se sklonit hlavu ještě víc.
Obešel jsem stůl a sedl si vedle něho. Opatrně jsem mu dal ruku na stehno a popojel kousek výš. Chytil mě za zápěstí, aby mě zastavil, ale byl slabý. Pohladil jsem ho po rozkroku. Kousl se do spodního rtu a nepatrně roztáhl nohy, abych se mu mohl dostat lépe k jeho poklopci.

So, what now?Where stories live. Discover now