JIMIN

201 20 0
                                    

V autě se relativně nic nedělo. Prohodili jsme pár slov, zasmáli se a poté mlčeli, dokud někdo opět nepromluvil, a stále dokola. Auto zastavilo před domem a my se automaticky rozprchli do pokojů. Neotálel jsem a zamířil do sprchy. Svlékl jsem se a pustil na sebe vodu, ze začátku studenou, poté se pomalu ohřála. Bylo to osvěžující. Broukal jsem si DNA a na vlasy nanesl šampon. Zavřel jsem oči, aby mě nepálily, a myslel na Yoongiho. Někdo otevřel dveře od sprchy a objal mě. Nepotřeboval jsem se otáčet, rovnou jsem věděl, že je to on. Jeho ruce mi zajeli k penisu a pevně ho sevřely. Zavzdychal jsem a zaklonil hlavu, čímž jsem se opřel o jeho rameno. Kousl mě do krku a vnikl do mě.
„Bože," zasténal, pokaždé když do mě zajel hlouběji. „Chci tě. Chci tě tak moc," přirážel do mě a zároveň mi ho honil. „Už budu," zrychlil pohyby ruky, abychom se udělali ve stejnou chvíli. Cítil jsem jak se ve mně zvětšuje, jak pulzuje. To mě vrušilo natolik, že jsem dosáhl orgasmu ještě chvíli před ním.
Otočil jsem se a na prsa mu namydlil vrstvu mýdla. Hladově mě sledoval a pohladil mě po tváři. Naklonil se ke mně a jemně mě políbil na líci. Zvedl jsem hlavu, aby se mi malými jemnými polibky prolíbal až na krk. Opláchli jsme se vlažnou vodou a omotali okolo sebe ručník. Cítil jsem na svém břiše jeho úd a ještě se zvětšil, když jsem se ho dotkl. Zavřel oči a hlasitě vydechl.
„Za pět minut tě chci mít v pokoji, tak sebou hejbni," lehce do mě strčil a vyšel z koupelny, míříc do pokoje.
Nevěděl jsem co říct. Byl jsem zmatený, protože takhle se mnou ještě nemluvil. Díval jsem se na jeho záda, ale poté se otočil zpět k zrcadlu.
„Co to mělo, kurva, být?!" Přiřítil se do koupelny Jungkook a sledoval mě nevěřícným pohledem. Nevěděl jsem o čem mluví, a proto jsem jen mlčel.
Zamrkal jsem na něj přes zrcadlo. „Nevím o čem mluvíš," oznámil jsem, když se ani po půl minutě mlčení nechystal k odchodu.
„Co mys... To si ze mě děláš píču, ne?!" Vykřikl a naklonil se nade mě. „Co ste tady do prdele dělali? Suga vylezl a stál mu... Tak mi neříkej, že to bylo proto, že se na sebe koukl do zrcadla," vraživě mě sjížděl pohledem a nakonec ke mně přistoupil. „Jestli ti něco udělá, tak ho zabiju," vyhrožoval a nakonec se na patě otočil a oddupal z koupelny.
Rychle jsem si osušil vlasy, aby na mě Yoongi moc dlouho nečekal a vydal se s ručníkem kolem pasu do pokoje, kde už na mě netrpělivě čekal Yoongi jen s peřinou přes ptáka. „Wow." To bylo to jediné, co jsem ze sebe dokázal vydat.
Lišácky se zasmál a pokynul mi, abych šel k němu. Neváhal jsem a pomalu si k němu lehnul. Rovnou mě otočil na břicho a prudce ho do mě strčil. Vytryskly mi slzy z očí, protože do mě narážel silou býka. Vzdychal jsem a prosil, ale čím více jsem žadonil, tím silněji do mě vrážel.
„Ještě někdy na mě vyjedeš tak jako v tom letadle a vyšukam ti mozek z hlavy," bušil do mě silněji a silněji. Nakonec mě odstrčil a vzal mě za bradu. „Zítra v devět ráno za mnou přijdeš. Jestli zapomeneš, tak tě si tě srovnam, jako dneska," zvedl se a vyšel z pokoje do tmavé chodby.

So, what now?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن