DOVĚTEK

179 22 1
                                    

Yoongi se pomalu blížil k BigHitu, okolo kterého jen dlouho projížděl. Rozrazil ramenem dveře do kanceláře Bang Sihyuka, který seděl za stolem a něčo si klikal do počítače.

„Čekal jsem, za jak dlouho se vrátíš a budeš chtít zpátky. Vydržel jsi to fakt dlouho, takhle dlouho to netypovali ani kluci,“ usmál se na Yoongiho a ten se jen s kamenným výrazem posadil na křeslo naproti němu.

„To znamená, že jste to čekali?“ Zeptal se nevinně a zabodával pohled do země.

„Ano. Už pro tebe mám novou smlouvu.“

Jen kývl a aniž by si cokoliv četl podepsal ji. „Takže jsem zase oficiálně v BTS?“

„Oficiálně jsi ani nikdy neodešel. Byl jsi na pracovní konferenci, která se protáhla,“ s úsměvem se zvedl a obešel stůl. „Nikdy bychom nepřipustili, abys odešel.“

__________________________________________________________

Drazí čtenáři, Drahé čtenářky,

Tímto „nepovedeným“ koncem nechci nic naznačit a doufám, že si někdo z vás nemyslí, že chci aby Suga nebo jakýkoliv člen odešel.

Každý člen BTS je jako jedna část lidského těla. Jako jedna přísada do polévky. Říkejte tomu, jak chcete, ale smysl to bude mít stále stejný.
Každý z nich by jeden bez druhého nezmohl nic. Je to jako byste jedli neuvařený celer, nebo pili jen horkou vodu. Samostatně to nikdy nebude polévka, stejně jako by BTS nebyli BTS bez jakéhokoliv člena.

Milujeme BTS

So, what now?Kde žijí příběhy. Začni objevovat