YOONGI

133 19 0
                                    

Samozřejmě, že jsem ho chtěl k něčemu přivázat. Ale když jsem viděl, jak se tváří, když mu to šrotovalo v hlavě, rozhodl jsem se mu to alespoň neříkat. Když jsem mu potom řekl, že na něj budu mírnej, jen pokud bude hodnej, začal se tvářit o trochu spokojeněji.

Sundal mi tričko a pak se vrhl na knoflík kalhot. Byl jsem neuvěřitelně šťastnej, že si vybral mě a ne Jungkooka, protože když si představím, že by dělal to, co s ním dělám já, chce se mi zvracet. Už jen pomyšlení na to, že by sahal tam, kam já.

„Budu tě šetřit, když mi budeš furt dokola opakovat, že mě chceš,“ řekl jsem. Nic neřekl, jen se na mě uličnicky usmíval. Z jeho pohledu jsem vyčetl, že něco takového mi neřekne. Musel jsem se zasmát, když jsem si představil, jak na mě huláká, že to nikdy neřekne. Pomalu jsem se zvedl a zatahnul ho za ruku, aby se zvedl a následoval mě. Vyšli jsme po schodech nahoru do jeho pokoje a strčil ho na postel. Sledoval každý můj pohyb, když jsem z jeho skříně vytáhl překrásnou kravatu od Gucciho, kterou jsem mu kdysi daroval. Stále na mě vyvaloval oči a nechápavě mě přejížděl pohledem. Posadil jsem se k němu na postel a vzal ho za ruce. Stále mlčel... Protáhnul jsem kravatu mezi mřížemi v čele postele a poté ji omotal kolem jeho rukou. Už se začínal vzpozet, a proto jsem uzel u jeho rukou utáhnul, co nejvíc. Sladce jsem se na něj usmál a zamířil ke dveřím.

„Hej, kam sakra jdeš?!“ Křikl po mně a začal cukat s rukama, aby se uvolnil z kravaty.

„Pryč,“ zazubil jsem se, „vratim se, až budeš zoufale prosity abych tě rozvázal. Nebo až mi řekneš, upřímně, že mě chceš.“ Zamračil se a opět trhnul rukama.

„Sakra rozvaž mě! Nechci si tu kravatu roztrhnout, je moje oblíbená!“

„Tak to řekni.“

„Yoongi, ty retarde jeden, rozvaž mě!“

Zavrtěl jsem hlavou. „Řekni to.“

„Ne! Rozvaž to!“

„Kdyby sis to rozmyslel, budu u sousedů. Chci si půjčit bičík.“

„Co?!“ Vypísknul jako myška a vyděšeně mě sledoval. „Yoongi, prosím. Udělám všechno, jen ne bičík.“

Usmál jsem se na něj a pomalu k němu opět přišel. „Tak to řekni,“ zašeptal jsem a políbil ho na krk.

„Chci tě, Yoongi. Moc tě chci.“ Vzdal to.

Pomalu jsem ho začal otáčet na břicho. Naklonil jsem se k němu a jemně ho kousl do ucha. Pomalu vydechl a rukou mě pohladil po podbřišku a pak i níž. Pomalu jsem ho do něj strčil. Začal jsem do něj narážet tvrdě, dokud nevzdychal tak nahlas, že ho pravděpodobně slyšela celá ulice. Neuvěřitelně se mi to líbilo, chtěl jsem, aby vzdychal ještě víc, aby křičel moje jméno.

Cítil jsem, že se blížim k vyvrcholení. Orgasmus mi projel celým tělem. Orgasmu se očividně dočkal i Jimin, kterého jsem celou dobu honil. Stále byl přivázaný k posteli, ale podle nesmyslných vět, co vypouštěl z pusy, jsem pochopil, že se mu to líbilo.

„Tak co?“ Řekl jsem tiše a políbil ho na rameno.

„Nemám slov,“ oddychoval a opřel se hlavou o čelo postele.

So, what now?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن