Karácsonyi cucc

2.3K 182 10
                                    

🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧

Miért fagyok le amikor meglátom??

Az elején még követtem és egyszer összeakadt a tekintetünk. Beálltam árusítani és szomorúan jöttem rá, hogy nem árusit. Folyamatosan kerestem de beletörődtem, hogy  termet díszít (mér a Malibu megy? Ez annyire izé, oof it's reminding me of her, again.). Info-chan közölte, hogy sütit árul. A sütik a másik épületben voltak; de már oda is mentem. Miért vagyok vak? Párszor oda mentem manupulálható gyerekeket keresni (nehezen fogy ám az árú!) és folyton oda akartam menni vásárolni tőlük de kèptelen voltam. Próbáltam felkelteni a figyelmét, de miért figyelne rám?
Nem vagyok különleges, nem tűnök ki a tömegből semmiképpen. Az utolsó fél órában egy pöppet turbora kapcsolt az agyam és nem éppen pozitív gondolatok lepték el. Hazafelé már extrém módon volt és sírni akartam. Anyámék nem voltak otthon úgyhogy lett is volna időm de nem ment. Csak szar volt és nem tudtam kiadni magamból. Fogalmam nincs, hogy miért de a narancslevemet rummal hígítottam de értleme nem volt. Túl kevés volt az üvegben ahhoz hogy anyámék ne vegyék észre hogy eltűnt belőle.
Beültem Stranger Things nézni és ahogy gondoltam jobb kedvem lett. Az este folyamán a suli oldalát nézegettem és találtam egy pár 2010es képet róla..... csak annyira béna mint én.


Nem tudom, hogy mit tegyek. Beszélnem kellene vele, csak egy két szót de nem megy. Megáll bennem az vér, izzadok, a szívem gyorsan ver és ég az arcom. Félek és nem tudom mitől.

H E RWhere stories live. Discover now