helyzetjelentés

1.6K 131 0
                                    


Az utóbbi hetekben el voltam foglalva a felvételivel, ami nem sikerült, maradok a gimiben (majd próbálkozozk megint jövőre). Ez annyit jelent, hogy a következő évben minden rá fog emlékeztetni és a tablóképét és bámulnom kell.


Anyám összeakar hozni Alexszel még mindig. Alex tegnap itt volt és oof nála jobb barátot nem is találhattam volna. 


A lejátszási listát még mindig frissitgetni szoktam, amitől mindig szarul érzem magam, arról nem is beszélve, hogy csak onnan vannak letöltve számok. 


Mi történt azóta vele? Egyre több kérdésem van és egyre depressziósabb gondolatom van felőle. Valentin napon nem történt semmi, azóta egyszer álmodtam vele.


Tübbet nem tudok mondani, úgyhogy leírom az edigi álmamimat.

1. A suli folyosóján mentem, alig volt valaki a suliban. Éreztem, hogy valaki jön mögöttem, de nem láttam csak a lábát az üvegben. Lehajoltam és engem nézett az üvegben, majd kuncogni kezdett. Megelőzött és bement egy üres teremben én pedig kövöttem. Ott ült egy padon, megkérdezte, (valami ilyesmit) 'Mit akartál?' én pedig csak hebegtem. Mellé ültem és beszélgetni kezdtünk. 

2. Órák között 'úszás-szakkör' volt. Vártunk a többiekre, hogy végezzenek és együtt elindulhassunk. Ő is kijött és rátámaszkodott a vállamra. Váltottunk egy pár szót, majd visszamentünk az uszodából a suliba. Rájöttem, hogy ott hagytam valamit és visszafutottam, de az uszoda több méter magassában volt. ezután felkeltem.


A többit máskor írom le, most mennem kell.

H E RWhere stories live. Discover now