💕💕💕💕💕💕💕💕

2K 149 8
                                    

Az utóbbi "napló fejezetekben" érezhető volt a lehangoltságom, right? (I'm a proud bilingual, it's not a phase mom)
A mai napom is ilyen hangulattal kezdődött. A szüleim tartottak egy előadást arról, hogy mennyire nem tanulok és mennyire szúrom el az életem. Wáo. Nagyon jó volt erre kelni.
Végre elmentek, én pedig ismét késésben voltam. Nem találtam magamnak fölsőt, felkaptam egy pólót és a fél szennyes Deadpoolos pulcsim. Leültem az ágyamra és sírni kezdtem. YAY. Nem azért, amit reggel a fejemhez vágtak, hanem you know, my family doesn't accept me :). Ezzel a reggellel menj be még egy napra iskolába.
Sikerült az első pillanatban leordítanom barátaim fejét. Lyukas órám volt és lenyugodtam. A kedvem meg maradt és kötelet keresgéltem vagy kést. Második órára akaratlanul is kiöntöttem a szívem barátnőmnek.
Tudván, hogy ma nem lesz semmi "találkozási lehetőségünk" elhatároztam, hogy ha meglátom, akkor felakasztom magam. Persze, hogy ott pakol a mellettünk lévő teremben!
Jó volt, hogy láttam? [túl sok a hogy] nem. Az érzés pofán basz. Szürke felhők kezdenek el kavarogni. Hisz utál. Nincs esélyem. Anyám nem fogadja el. A világ nem fogadja el. Nem merek hozzá szólni.
Minden egyszerre, csak egy pillantástól.
Mentem volna le a lépcsőn, amikor a többiek eldöntötték, hogy pisi szünet lesz. Beálltam a mosdó kagylókhoz (tudom, egybe írják) Info channal (ezt meg kötőjellel). Az egész mosdó szűkös.
Hatás szünet
Na vajon mi történt? :O
😱😱😱😱😱
(CRINGE)
Ba dumm tssss
Hát nem begyütt a betyárja.
Ha ezt tényleg olvasod és nem csak az idegességem beszéli belém, akkor csodálatos vagy és imádlak.
Itt jön a lényeg amihez elég sokat körítettem.
Info chan köszön neki és rám néz. Olyan volt, mintha ő hívta volna ide. Én csak próbáltam türhetően bámulni, ő pedig neki támaszkodott a lámpának és lekapcsolta.
Úgy hangzik, mint valami amit én csinálnék. Kínos nevetés kisértében felkapcsolta a villanyt. Mind nevettünk. Volt valami abban a nevetésben, valami ami ismerős. Meg persze úgy hangzott mint az angyalok ári- inkább nem, nem keverünk ide vallást, ez itt az én könyvem. Szóval káprázatosan aranyos volt.
Elfelejtettem milyen édes.
🤧🤧🤧🤧cherry cola
És ezután állt meg a szívem.
Megdicsérte a pulcsim.




o—0//-//0o—
Boi
Kicsúszott egy kössz a számon és nem éreztem a lábaimat. Kedves lányim kijött a wcről és kiszabadulhattam a piciny szobából??. Inf- ezt nem bírom tovább legyen inkább Petúnia, nem... Bob. Bob lesz a neve. Szóval Bob elkezdte mesélni barátnőnknek azt ami két másodperce történt, miközben én a lépcső korlátján próbáltam megtartani magam, a lábaim allattam összerogyva és a könnyeimtől nem làtva.

Na ilyen reakciót nem mindennap látsz.
Még harmadik óra elején is vörösen és sokkos állapotban közöltem, hogy a reggeli ventemet visszavonom.

SHE CURES DEPRESSION AND ANXIETY, SHE CLEANS MY SKIN AND MAKES MY HEART WARM

H E RWhere stories live. Discover now