Utálok címeket írni

1.9K 153 5
                                    

A helyzet a következő;

Ha mindenhova követem és bámulom, akkor az nekem egyértelműen jó. Megtudhatok róla dolgokat és akár beszédhelyzet is keletkezhet DE ezzel idegesítem, megijesztem, zavarom 0-24be.

Ha nem vagyok folyton a sarkába akkor gyakorlatilag még az 0.0000001egymilliomod kapcsolatom (mármint ismerettség izé, tisztában vagyok azzal hogy nincs közzöttünk romantikus kapcsolat) (miért magyaráztam ezt el? Ja, MERT AZ IS LEHET HOGY EZT OLVASSA HISZEN NINCS OLYAN SOK LESZBIKUS KÖNYV WATTPADON ÉS EZT KÍNOSNAK ÉREZTEM PEDIG NEM IS AZ AIRBDJJ) is megszűnik vele DE élheti tovább nyugodtságban az életét és netán egymásba is futhatunk mivel murphy törvény.

M O S T  A K K O R  M E L Y I K E T 
C S I N Á J A M???

Szegény elmegy egy kávéért én meg még ott is zaklatom. Rájöttem, hogy nem azért néz rám, mert olvassa ezt, vagy mert milyen jó a pulcsim, vagy mert esetleg én is valamilyen apró szinten szimpatikus vagy neki, hanem azért MERT ELEGE VAN ABBÓL HOGY KIBASZOTTUL BÁMULOM

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH

Aztán: mondoconon zászlóval voltam és ketten megdicsérték meg hárman kérdezték hox ilyet hol lehet venni meg volt még egy gyerek zászlóval. Bementem a mosdóba, ugye mindenki öltözik, rajtam meg a zászló. Szegény senorita egy száll melltartóba a mosdó kagyló mellet. Úgy megilletődött.
Kedves férfiak, ha én ilyet látok nem bámulom meg a hölgyet, tanuljatok a példámból.
Egy furry megette a zászlóm, egy másik meg baszogatott hogy miért hoztam ide ilyet.
VOLT EGY SRÁC AKI OLYAN CUKIN NYITOTTA A KARJÁT AHOGY RÁNÉZTEM ÉS OLYAN HOSSZAN ÖLELKEZTÜNK KÉTSZER IS MEG RÁADÁSUL  ja azt nem mondhatom.

Öhm

Még annyi, hogy anyám megkérdezte, hogy ki tetszik én meg ez a: azt nem kell tudni.

H E RWhere stories live. Discover now