Bonus 8

16.8K 1K 240
                                    




●Ege Fırtına ●


"But If you loved me

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"But If you loved me...
Why'd you leave me?"

Ama eğer beni sevdiysen...
Neden beni terkettin?

(Bölüm şarkısı: Kodaline,  All I Want)

Bagetleri elimde iki tur çevirdim. Kirpiklerim gözlerimi örttüğünde içimdeki ritmi bulmak için bekledim. Müzik odasında tek başımaydım. Günün en sevdiğim saatleri bunlardı artık. Sessizlik ve sessizliği örten müzik. Bagetler zile, davula ne kadar sert değerse o kadar çok susuyordu her şey. Kimsenin olmadığı anlarda saklanmam gerekmiyordu. Kimse yoktu, kimse gözlerime o gitti diyerek bakmıyordu. Kimse, nerede olduğunu bile bilmiyorsun ifadesi ile durmuyordu karşımda. Tanıdığım bedenler benim tarafımdan çizginin dışına itildiğinden dudaklarımdan adının dökülmesi de beklenmiyordu. Kimse bir adım ötemde ondan bahsetmiyordu. Ya da ben duymuyordum... Ben artık birçok sesi duymuyordum, zihnim öylesine yoğun bir bağırış kopartıyordu ki dışarıdaki sesler dışarıda kalıyordu. Oysa içeri, dışarıdan kat be kat gürültülüydü.

Kollarımı hareket ettirdim. Özgürlük buydu, buradaydı. Bu kadardı benim dünyam. Bu müzik odası kadar. Kollarımın ritmi ile başım da sallanmaya başladığında gözlerimi kapattım. Saçlarım alnıma dökülüp geri çekilirken ritmin içinde hapsoldum. Kalbim atıyordu hala. Neyse ki müzik vardı. Müzik vardı. O yoktu, gitmişti. Ama müzik vardı... Müzik beni terk etmezdi, beni bırakıp gitmezdi. 

Bacaklarım, kollarım, başım, omuzlarım ritmin içine hapsolmuşken benim yarattığım dışında var olan bir titreşim bedenime yayıldı. Siyah pantolonumun cebinden telefonu almak için durduğumda, bagetleri sol elime alıp telefonu çıkarttım. Mert'ten mesaj gelmişti.

"Geldi."

Tek kelime.

Mert uzun cümleler kurardı, mesajlarda bol emoji kullanırdı, çok konuşur bunu da yazışmalarına yansıtırdı.

Sol elimdeki bagetler yere düştüğünde yavaşça olduğum yerden kalktım.

Tek kelime.

Geldi.

Telefon ekranından gözlerimi çekmeden bateriden uzaklaştım. Göğsümdeki yanmayla tuttuğumu anladığım nefesimi sertçe serbest bıraktım. Hızlı soluklar aldım.

İLKYAZWhere stories live. Discover now