Part 6

3.9K 75 20
                                    

Lynn
Ik word wakker van een 'klik' geluid. Alsof iemand een foto maakt. Ik open mijn ogen, maar sluit ze meteen, door het felle licht. Voorzichtig doe ik een oog open en daarna de andere. Scar staat voor me met haar telefoon in haar handen. "Ahw jullie zijn zo cute samen!" Zegt ze enthousiast. Jullie? Ik geef haar een vragende blik en ze laat de foto zien. (Zie foto media) nu pas voel ik een arm om me heen. Ik kijk achter me en zie Nick liggen. Maar ik ben zo moe dat ik er niets van kan zeggen. "Maar oké waarom ik hier ben? Ik wilde vragen of jullie met mij en de andere willen ontbijten?" Ik kijk op de klok. Het is al 10:30. Ik schud Nick wakker door zelf heen en weer te bewegen. "Huh wat is er?" Hoor ik hem slaperig zeggen. "We gaan ontbijten met de andere, want het is al half elf!" Zeg ik terwijl ik probeer op te staan. Als ik sta komt er een waas voor mijn ogen. Dat heb ik altijd als ik heb gelegen met mijn ogen open. Ik ben een beetje duizelig, maar herstel snel. Ik loop naar de badkamer en zet de kraan aan. Ik maak een kommetje van mijn handen en hou het onder de kraan. Het water in mijn handen gooi ik in mijn gezicht om een beetje wakker te worden. Ik droog mijn gezicht en ga me dan omkleden. Als ik klaar ben zie ik dat Nick, al helemaal klaar is, en samen met Scar aan het kletsen is. "Oké we kunnen!"

We lopen de kantine in en natuurlijk iedereen staart ons aan. Maar het boeit me niet. Ik zit met mijn gedachte bij die foto van Nick en mij. We zien er niet uit, maar toch is het schattig! Wacht! Schattig? Nee, gewoon... nou ja... ander onderwerp. Oké hoe ga ik Nick terug pakken voor de koffie in mijn haar? Hij reageert snel op mijn payback's dus... ik weet het! Ik ga zijn haar verven! Niet direct, maar ik stop het gewoon in zijn shampoo. Maar eerst even wachten.

"Hey we kunnen gaan. Ze zijn eindelijk wakker. Kijk hoe schattig!" Scar wil de foto laten zien, maar ik pak snel haar telefoon af. "Niets te zien!" Zeg ik, terwijl mijn wangen rood kleuren. "Lynn wat heb je gedaan?" Betrapt! Alison pakt de telefoon van mij over en bekijkt de foto. "Awh jullie zijn zo schattig! Jullie zouden een leuk koppel zijn." Mijn hoofd schiet omhoog. "Wat!" Ik kijk naar Nick en dan terug naar Alison. Ondertussen zie ik eruit als een tomaat, zo rood ben ik. "Oké kan het nog gênanter worden?" "Vast wel!" Grinnikt Sofie. "Zei ik dat hardop? Oeps!" Oké we moeten gaan voor ik nog roder word, als dat mogelijk is. "Oké zullen we gaan. Ja we gaan!" En ik loop weg zonder op antwoord te wachten. Maar ik hoor stoelen verschuiven en voetstappen achter me, dus waarschijnlijk lopen ze gewoon mee.

Nick
We zitten bij de Starbucks, met allemaal een ontbijtje. Ik zie mijn koffie staan en denk aan gisteren. Toen ik mijn koffie over Lynn heen gooide. Ze gaat zeker iets terug doen, maar ik moet haar voor zijn. Ik bedenk nog wel wat, maar ik moet snel zijn, want ik weet maar nooit wanneer ze toe slaat.

Lynn is gezellig aan het kletsen met Sofie, Alison, Mac en Scarlett. Soms kijkt ze naar Jack met een boze blik. Jack kan alleen maar met spijt naar haar kijken. WoW! Toen ik ze voor het eerst samen zag leken ze een verliefd stel, maar nu, nu lijken ze wel vijanden. Het is best zielig voor Jack. "Wij hebben besloten om 'even' en dan bedoel ik ook echt EVEN te gaan shoppen!" Zegt Lynn als alle meiden opstaan. "Ik zou kunnen zeggen dat jullie mee mogen, maar als het aan Cam ligt denk ik niet dat jullie mee 'willen'!" Zegt ze met een grijns naar Cameron. "Als het serieus echt maar even is denk ik er wel over na!" Zegt hij terug. "Kom op jongens we gaan echt niet de hele stad door we hebben alleen een paar kleine dingetjes nodig en dat gaan we halen." Zegt Alison.

We lopen nu, met z'n alle, de derde winkel in. Ze hebben ons toch nog over gehaalt. " even hè?" Zeg ik dan als de meiden overal kijken. "Ja dit is de laatste winkel. Dus even ja. Als we echt goed gingen shoppen, dan waren we nu nog niet eens op 1/12 deel." Zegt Mackenzie. WoW hoe heeft Cam, dat vol gehouden de vorige keer. "Respect man!" Zeg ik, terwijl ik Cam een klopje op zijn schouder geef.

Als we weer aankomen op school, rent Lynn meteen naar het veld. "Wat ga je doen?" Vraagt Alison. "Ik moet de coach nog vertellen over mijn arm!" Roept ze nog snel. Oh ja natuurlijk. Ze kan vandaag niet mee doen met de training. Maar ik wel. Wacht! Als ze vertelt hoe haar arm gebroken is dan word ik waarschijnlijk uit het team gezet. Zo snel ik kan ren ik achter Lynn aan. Maar als ik bij het kantoor aankom, komt Lynn net het kantoor uit. "Lynn wat heb je gezegd?" "Oh alleen dat jij mijn arm brak, waardoor ik niet mee kan doen" Mijn ogen worden groot. "Je hebt wat!?" "Rustig ik heb je niet verlinkt." Een opluchtende zucht verlaat mijn mond. "Maar moet jij je niet gaan omkleden, de training begint zo!" Ja dat is waar. Ik ren zo snel als ik kan naar onze kamer en dan met mijn spullen naar de kleedkamer. Ik kleed me om en ben nog net op tijd voor de training.

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu