Part 14

2.9K 51 11
                                    

Nick
Ik rijd de auto achteruit een parkeerplaats in. Ik mocht rijden van Lynn. We lopen naar binnen. "Ik heb gereserveerd op de naam Queen!" Zegt Sam. De vrouw achter de bar knippert veel naar Sam, Cam, Jack en mij en kijkt dan op een lijst. "Oh ja hier Queen! Volg mij maar!" Zegt ze en loopt naar de banen. "Hier jullie kunnen baan 5 en 6 gebruiken. Als ik verder nog iets kan doen hoor ik het wel!" Ze draait zich om en ik zie dat ze haar rokje een beetje omhoog trekt en heel erg heup wiegend weg loopt.

Ik draai me om en zie Lynn naar me kijken. Ze loopt naar me toe. "Hebben meisjes dat vaker?" Ik kijkt haar niet-begrijpend aan. "Wat bedoel je?" "Nou dat ze zo weinig zelfrespect hebben. Ik bedoel je bent wel heel zielig als je zo erg knippert en je rokje omhoog trekt in de hoop dat iemand naar je kijkt." Ik lach. "Ja helaas wel! Ik bedoel wij mannen hebben ook een beetje uitdaging nodig!" Grijns ik. "Ego!" Zegt ze als ze zich omdraait. Ik pak haar beet bij haar heupen. "Zullen we een weddenschap doen?" Fluister ik in haar oor. "Oh en wat is de weddenschap dan?" Vraagt ze uitdagend. "Wie de meeste strikes gooit wint. Als ik win krijg ik een kusje van je, op mijn lippen. Als het gelijk spel word kijken we naar onze scoren." "Oké en als ik win krijgt je gezicht een ontmoeting met mijn vuist!" Zegt Lynn. "Deal!" Ze grijnst. "Gast heb je een weddenschap gesloten met Lynn? Terwijl we gaan bowlen?" Vraagt Jack. Ik knik en hij wijst naar Lynn. "Voor proefje!" Ze gooit. Ik kijk met grote ogen naar de kegels die allemaal om liggen. Wat heb ik gedaan?!

Oké we hebben nog 5 minuten. Lynn heeft al 7 keer een strike gegooid en ik pas 5 keer. Ik moet ervoor zorgen dat zij geen strike meer gooit en ik wel. Maar hoe? Ze gooit en 9 kegels. Ze gooit nog een keer en de laatste kegel gaat ook om. Ik ben aan de beurt. "Doe je best! Je hebt nog twee strikes nodig, minstens!" Grijnst Lynn. Ik gooi en strike. "Yes!"

Lynn is weer aan de beurt ik ga links achter haar staan en als ze wilt gooien zeg ik "BOE!" Ze schrik en de bal raakt maar 6 kegels. "Ugh Nick, door jou gooide ik niet goed." Ze draait zich om. "Mooi dat was ook de bedoeling." Boos gaat ze op de bank zitten. Ik gooi en strike. Ik draai me om en zie Lynn grijnzen. "Wat?" "Kom zelf maar kijken!" Zegt ze en wijst naar het scorebord. Ik slik ze heeft gewonnen, ze staat op nummer 1. Ik gooi mijn hoofd naar achter. "Buiten!" Zeg ik en ze knikt. We krijgen de scoren op papier en lopen dan naar de auto. De rest rijd al weer terug.  Ik ga voor Lynn staan en sluit mijn ogen. "Sla maar!" Zeg ik. Mijn gezicht verkrampt al bij het idee dat is zo een stoot tegen mijn gezicht krijg. Maar inplaats van een harde klap legt ze haar handen zachtjes op mijn wangen. Vervolgens drukt ze haar lippen liefdevol op die van mij. Wacht wat. Voor ik daar over na kan denken kus ik haar terug. Ze trekt zich terug en kijkt mij liefdevol in mijn ogen aan. "Maar wat?" "Ik ga je mooie gezichtje toch niet echt pijn doen" zegt ze voor ze de auto instapt.

We lopen het restaurant in. "Ik heb gereserveerd op de naam Stevens!" Zegt Jack. Net als bij de bowlingbaan, moet het meisje weer heel erg knipperen naar Cam, Sam, Jack en mij, waardoor Lynn moet lachen. Ik schud lachend mijn hoofd. "Volg mij maar!" Ugh wat een kut stem heeft zij zeg. Kan het nog hoger? We komen bij een tafel voor acht personen. Duuhhh we zijn ook met z'n achten. Sam gaat tegenover Soof zitten, Cam tegenover Ali, Jack tegenover Scar en ik tegenover Lynn. Ze kijkt een beetje ongemakkelijk naar de plek waar haar bord hoort te staan. Het is eigenlijk ook wel ongemakkelijk, als Lynn en ik er niet waren, waren hun nu aan het trippel daten. Ik voel onder de tafel waar haar voeten zijn. Ik voel ze maar Scarlett kijkt me raar aan. Oeps verkeerde voeten. Ik voel iets meer naar rechts en voel weer voeten. Lynn kijkt op. Bingo! Ik heb de goede. Ik glimlach naar haar en ze glimlacht terug. Haar blauwe ogen zijn zo mooi. Door het blauwe, strakke shirt dat ze aan heeft kan je goed zien hoe slank ze is. Ze heeft echt een mooi figuur. Opeens stopt de rest met praten. Ik kijk naar de boys die grijnzend naar mij kijken. Ik kijk ze niet-begrijpend aan. Wat is er aan de hand? Waarom kijken ze zo naar mij? Ze kijken naar Lynn en dan weer naar mij. Oohh ze denken zeker dat ik Lynn leuk vind. Nou ja ze is wel knap en lekker enzo maar...Ugh wie hou je voor de gek? Je vind haar leuk! Je kan het iedereen ontkennen, behalve jezelf. Ik zucht.

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu