Part 13

3K 67 6
                                    

Lynn
Ik zit al een tijdje op de bank en Nick staat in de deuropening van de keuken tegen de deurpost aan te leunen. Nog altijd kijkt hij me meelevend aan. "Stop eens Nick!" Roep ik. "Met wat?" "Met medelijden tonen naar mij. Ik wil niet dat mensen met me meeleven. Ik voel me prima en heb geen hulp nodig, Oke?" Zijn ogen worden groot en keert zijn blik weg. "Oke" zegt hij zachtjes. "Oh nee! Zo bedoelde ik het niet. Het is gewoon, ik wil niet dat mensen mij zielig gaan vinden. Dat is zwak." Dit keer ben ik degene die zijn blik weg keert. Hij loopt naar me toe en tilt mijn hoofd op. "Lynn je bent niet zwak." Ik kijk in zijn ogen. Zijn mooie hazelnoot bruine ogen. "Waarom ben je zo lief voor mij?" "Hoe bedoel je?" "Nou ik denk niet dat je ook zo tegen andere meisjes doet. Sterker nog toen ik Scar net ontmoette zei ze dat niemand tegen jou durfde te praten en kijk nu. We zijn een grote vriendengroep. En we zijn ook nog eens de populairste van de school." "Maar jij bent niet zoals die andere meiden. Jij bent mijn kamergenoot én het zusje van mijn beste vriend!" Ik lach. En hij ook maar het is een nep-lach. "Nick? Wat vertel je me niet?" Hij kijkt me niet-begrijpend aan. "Wat bedoel je?" "Je lacht. Fake" Het wekkertje van de oven gaat af. "Hier kom ik later nog op terug." Zeg ik en loop naar de keuken.

Ik ben net klaar met de chocola smelten en in spuitzakken doen. Ik spuit chocola crème op de eerste laag en leg dan de volgende laag erop en nog eens en nog eens. Vervolgens leg ik de laatste laag erop en giet de overige melk chocolade over de taart. De witten en pure chocola spuit ik in het rond op een bankpapiertje. Er komen allemaal kronkelige lijnen op het bakpapier en ik leg het in de vriezer. De taart moet warm blijven dus ik doe er een stenen bak overheen, zodat de warme lucht er in blijft.

Als de chocolade lijnen hard zijn breek ik ze in stukken en prik ze op de taart. Ik zet hem in de vriezer en 10 minuten later is de chocoladetaart klaar. Ik schuif hem op een groot bord en leg er nog wat frambozen omheen. Ik maak er een foto van en stuur hem in de groepsapp. Ik pak 10 bordjes en vorkjes en loop naar de woonkamer.

"WoW hoeveel lagen zijn dat wel niet?" Vraagt Nick als hij de taart ziet. "Vier!" Glimlach ik. Opeens word er hard op de deur geklopt. Ik loop er naartoe en open hem. "Taart!" Roepen Mac, Soof, Alison en Scarlett ik koor en lopen naar binnen. De boys lopen erachteraan.

Met z'n alle zitten we op de bank en stoelen met een stuk taart in onze handen. "Mhumh Lynn jwe kan echt wekkere vaart maken!" Zegt Jack met volle mond, waardoor iedereen moet lachen. "Wat kan ik?" Jack eten zijn mond leeg en zegt "je kan echt lekkere taart maken!" "Ag ja ik heb het geleerd van de beste!" "Van Jack?" Vraagt Scar vol ongeloof. "Dat denk ik niet! Die gast kan nog niet eens een eitje bakken!" Lacht Cam. "Nee van onze oma gekkie!" Lach ik naar Scar.

Nadat iedereen twee stukken taart op heeft gaan we een film kijken. Halverwege de film voel ik mijn mobiel trillen. Ik kijk op het scherm en zie dat ik een appje heb van een onbekend nummer.

Onbekend: Hey, ik ben het Mason!

Ik: Hey, hoe kom jij aan mijn nummer?

Mason: van mijn kamergenoot. Hij heet Stef.

"Stef!" Hij kijkt me aan. "Waarom heb je mijn nummer aan Mason gegeven?" Hij haalt zijn schouders op. "Hij vroeg of ik jou nummer had en toen heb ik die gegeven." "En je dacht niet, laat ik eens aan Lynn vragen of ik dat wel mag geven?" "Nee, had dat niet gemogen dan?" "Jawel, maar ik vind het wel fijn als ik ook weet wie mijn nummer heeft." Hij knikt begrijpelijk. "Wie is Mason?" Vraagt Jack. "Een jongen die ik tegen kwam in het park. En toevallig is het Stefs kamergenoot." Hij knikt en kijkt weer verder.

Ik: oh ja die ken ik. Hij zit zelfs naast mij nu😂

Mason: oh dan ben jij die vriendin die taart heeft gemaakt.

Ik: ja klopt. En hij was heel lekker🍰

Mason: dat zal wel ja! Hij zag er lekker uit. Stef had de foto laten zien en ging en toen vandoor.

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu