Part 26

2.2K 55 0
                                    

Oud en nieuw

Het is alweer een paar dagen verder en vanavond is het oud en nieuw. De jongens hebben heel veel vuurwerk gekocht, maar mij maakt het niet zoveel uit. Als er maar oliebollen zijn. Het is nu ochtend en samen met Alison en Mackenzie gaan we oliebollen bakken bij Mac. Ja we hadden ze ook gwn kunnen halen maar baken is veel lekkerder en het is ook gezellig. Maar eerst ga ik het huis versieren want we vieren het vanavond hier. Iedereen blijft ook gezellig slapen. Nick slaapt bij mij, Jack en Scarlett slapen in Nick zijn bed, Mackenzie en Stef in de logeer kamer, Cameron en Alison in de woonkamer (waarschijnlijk op de bank maar we hebben luchtbedden voor ze) en Sofie en Sam gaan om 1 uur naar de familie van Sam en blijven daar slapen. Dus ja dat word een drukke dag of dagen. Ohh en als je je afvraagt waar de logeerkamer vandaan komt. Het was eerst een soort kantoor achtig iets maar omdat vrienden vaak bleven slapen hebben we er een bed in gezet.

Ik pak de zware doos uit mijn auto waar alle versiering en heel veel eten voor vanavond inzit en loop naar mijn kamer. Ik probeer de deur open te doen, maar de doos is nogal zwaar waardoor ik de sleutel niet goed kan draaien. Op het moment dat ik mn pols verdraai geef ik het op en schop ik tegen de deur aan. Na een paar seconde vliegt de deur vloekend open. Maar als Nick zit dat ik het ben is hij stil. Ik loop naar binnen en zet de doos op de grond, maar op dat moment schiet het in mijn rug en springen de tranen in mijn ogen. Als Nick door heeft dat ik pijn heb rent hij naar me toe en geeft me een knuffel. "Gaat het wel?" Vraagt hij en ik zweer het dat ik bezorgdheid in zijn stem hoorde. "Nee eigenlijk niet, mijn rug en pols doen zeer en ik ben uitgeput." Zeg ik terwijl er een traan over mijn wang loopt. Hij trekt zich terug uit de knuffel en veegt de traan weg. "Weet je wat hier heb je mn hoodie, we gaan samen een film kijken kan je uitrusten, en eventueel slapen. Daarna gaan we het huis versieren en ga jij bij Mac oliebollen maken." Zegt hij terwijl hij zijn hoodie uittrekt. Ik pak de hoodie dankbaar aan en knik ja. Hij gaat op de de bank zitten nadat hij een nieuwe hoodie heeft gepakt en ik neem naast hem plaats en al snel trekt hij mij tegen zich aan. Ik nestel me tegen hem aan, mijn hand licht op zijn borstkas waardoor ik zijn ademhaling voel. Hij zet een film aan maar het maakt me niet zoveel uit welke want ik weet toch dat ik zo in slaap val. Nick legt zijn hand op mijn rug precies waar het pijn doet en ik voel de warmte van zijn hand door mijn rug verspreiden. Zijn andere arm slaat hij om mij heen en al snel val ik in zijn armen in slaap.

Als ik weer wakker word zie ik dat Nick naar mij aan het staren is. Als hij ziet dat ik mijn ogen open geeft hij een kus op mn voorhoofd en vraagt of ik lekker geslapen heb. "Jaa, thanks!" Zeg ik gapend waardoor we beide in de lach schieten. Ik sta op en trek hem ook overeind. Samen hangen we alle slingers op, blazen we ballonen op, zetten alle drank koud en zetten we de champagne glazen klaar. "Oké zo is het wel goed denk ik" zeg ik tegen Nick. "Ja dat denk ik ook" antwoord hij. "Dan ga ik maar naar Mac anders hebben we geen oliebollen vanavond." Lach ik. Nick zegt nog gedag en dan loop ik naar de kamer van Mac. Als ik aan kom lopen vliegt de deur al open. "We waren al op je aan het wachten!" Schreeuwt ze blij. "Het is 1 over 2 en en we hadden om 2 uur afgesproken" lach ik. Ze geeft me een knuffel en trekt mij dan de keuken in. "Wacht Lynn is dat niet de hoodie van Nick?" Vraagt Alison als het beslag in de oven staat. "Uhhm ja" mompel is. "Je vindt hem leuk he?" Vraagt ze voorzichtig. "Nee wat uhh- ja misschien wel, maar ik weet het niet" "voel je je veilig bij hem, heb je het gevoel dat je hem wilt vast houden, zijn stem wilt horen of hem gewoon heel even wilt zien?" Vraagt Mackenzie. "Ja, ja, ja en ja" zeg ik terwijl mijn stem steeds zachter word. "Ja je vind hem leuk!" Zegt Alison. Ik voel mijn wangen warm worden maar gelukkig gaat de wekker van de oven af waardoor we allemaal opstaan. Mackenzie zet de frituurpan aan en dan beginnen we met het creëren van de meest prachtige oliebollen ooit, al zeg ik het zelf.

Ik had Nick zijn hoodie al uit gedaan zodat die niet naar frituur ruikt en geloof het of niet maar we dragen allemaal een vuilniszak en alsnog is het fout gegaan. Ik kreeg net een hele plas frituurvet over mijn arm waardoor ik nu al 5 minuten onder de koude kraan sta met mn arm. Als ik mijn arm onder de straal vandaan haal zie ik een grote brandwond aan de onderkant van mn arm. Van de pijn bijt ik zo hard op mijn kaken dat ik er kramp van krijg. Als Mackenzie de badkamer uitkomt lopen smeert ze wat brandwondenzalf op mijn arm en doet er daarna verband omheen. Ik geef de meiden nog een knuffel en ga dan weer terug naar mijn kamer omdat ik niks meer kan met mijn arm.

Als ik weer terug op mijn kamer ben plof ik op de bank en ga als een klein balletje in het hoekje van de bank liggen. Ik doe de capuchon op en laat de tranen maar zijn vrije gang gaan. Waarom zit niks nou mee vandaag. Eerst al mijn rug en nu die brandwond die echt tering veel pijn doet en sowieso een groot litteken achterlaat. "Lynn wat is er?" Hoor ik Nick bezorgt vragen. "Er is niks" zeg ik terwijl ik probeer niet te laten overkomen dat ik verdrietig ben. "Lynn kom op ik kan duidelijk zien dat er iets aan de hand is" zegt hij en als ik op kijk zie ik dat hij voor mij staat.

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu