Part 3

4K 84 8
                                    

Nick
Ze zit in ons team, ze is gewoon het eerste meisje in ons team. Zij zorgde ervoor dat meisjes in ons team mogen spelen, door met ons mee te trainen. Lynn is een leuk meisje en het liefst zou ik haar mijn bed in trekken, maar haar broer is mijn beste vriend. Eigenlijk ook al voor Spanje. En ik wil de vriendschap tussen Jack en mij niet verpesten door zijn zus mijn bed in te sluren en daarna haar af te wijzen. Én ze is mijn kamergenoot dus als ik haar verdrietig maak, heb ik een boze kamergenoot. Ze loopt naar de coach, terwijl Scarlett nog met de jongens praat. Ze komt weer terug en zegt "oké, omdat ik het eerste meisje in het team ben, ga ik dat vieren en iedereen die mee wilt mag mee, want ik tracteer!" Alle jongens kijken elkaar aan en we denken allemaal hetzelfde. "Lieve Lynn, we hadden al een soort van bedacht dat je in het team zou komen, dus jij gaat met ons mee en wij trakteren. Oh en Scarlett mag ook mee!" Zegt Jack. "Oké?! Maar eerst moet ik Scar nog iets vertellen." Scarlett kijkt vragend naar Lynn die naar Jack loopt. "Nou weet je nog toen je vroeg hoe het kon dat ik z'n goede band had met Nick, Cam en Jack?" Ze knikt. "Nou kijk Jack en ik zijne..." "zijn jullie een stel?" Roept Scarlett met teleurstelling. Iedereen schiet in de lach. "Geloof me je bent niet de eerste die dat dacht, dat was Cam!" Zeg ik door het lachen heen. Scarlett staat nog steeds niet-begrijpend naar ons te kijken. "Lynn is niet mijn vriendin, maar mijn zus! Haha" Opgelucht neemt Scarlett adem. "Wacht was je jaloers dan?" Vraagt Jack. Serieus?! Iedereen heeft gezien hoe Scarlett keek naar Jack. Én hoe Jack kijkt naar Scarlett. "Kom we gaan naar de eetzaal!" Zegt Lynn snel.

We lopen de eetzaal in die we helemaal hebben versiert voor Lynn. "Wauw hebben jullie dit allemaal voor mij gedaan?" Ze rent de zaal door. "Soms is ze net een klein kind!" Lacht Jack. Ze loopt op Jack af en geeft hem een tik tegen zijn hoofd. "Oh dat deed je niet!" Ze rent gillend weg met Jack achter zich aan. "Ja zíj is net een klein kind!" Zegt Cameron lachend. Lynn gaat nog harder gillen, waardoor wij allemaal om kijken. Jack heeft haar onderste boven, boven een bak met water. "JACK ZET ME NEER! EN WAAG HET NIET OM MIJN HOOFD IN DIE BAK TE LATEN VALLEN!" Hij zet haar neer en krijgt meteen een harde vuist tegen zijn schouder. "Dat was omdat je me een klein kind noemde." En ze geeft nog een mep. "En dat was omdat je mijn hoofd bijna onderwater had gedompeld." We lachen allemaal omdat Jack een pijnlijk gezicht trekt. "Wat?! Ze kan best hard slaan, na..." en weer geeft ze een mep en deze keer kijkt ze hem serieus aan. "Oké sorry ik zal niets zeggen" fluistert hij maar ik kan het nog net horen. Oké wat mogen wij niet weten? Nou ja daar kom ik nog wel achter. "Oké en nu feesten, want tot 20:00 uur hebben we de zaal voor onszelf!" "Oké maar dan wil ik mijn andere vrienden er ook bij!" Zegt Lynn. "Oké ik haal ze wel!" Zegt Scarlett en weg is ze.

Niet veel later komt ze terug met Sam, Stef, Sofie, Mackenzie en Alison. Toevallig weet ik dat Sam en Sofie een stel zijn en dat Alison, Cam leuk vind. Wat Mackenzie en Stef betreft weet ik niet, maar dat boeit me ook niet. "Oh hè Cameron!" Alison kan soms echt verlegen zijn, maar soms is ze gewoon een beest! Niet letterlijk natuurlijk, maar dan kan ze gewoon heel energiek doen. "Hey Alison, leuk jou hier te zien!" Zegt Cameron zwoel. Ze giechelt. Ik schud mijn hoofd en zoek Lynn. Ze staat in het midden van de zaal te praten met Mackenzie, ze moet lachen en wijst dan naar mij. Heeft ze het serieus over mij? Ja natuurlijk anders wijst ze niet naar me. Ik loop naar ze toe. "Zo ben je lekker aan het roddelen over mij?" Zeg ik terwijl ik haar heupen beet neem. Ze maakt zich los van mij en zegt "nee, niet persoonlijk alleen over jouw!" Lacht ze naar me. Ze kijkt naar Mackenzie en ze schieten allebei in de lach. Ze lachen zo hard dat iedereen naar ons kijkt. "Waarom lachen jullie nou?" Vraag ik niets-begrijpend. "Niets, er is niets!" Zegt Mackenzie als ze een beetje zijn uitgelachen.

Lynn
"Ik ga even wat te drinken halen!" "Ik loop wel mee!" Zegt Nick. Samen lopen we naar de tafel met drank. "Mag ik iets voor je inschenken?" Vraag ik met een glimlach. "Even denken... ja dat mag wel" Ik glimlach want ik heb een idee. "Een beetje van dit en een beetje van dat en dan nog een beetje van dat en voilá!" Ik geef hem de beker en hij kijkt er met een vies gezicht naar. "Drink op, vertrouw je me soms niet?" Vraag ik beledigd. Hij twijfelt, maar slaat het dan in een keer achterover. "Je had had me niet moeten vertrouwen!" Zeg ik en ren zo snel ik kan weg. Het duurt niet lang voor hij beseft wat ik net heb gedaan en rent al snel achter mij aan. Ik voel zijn sterke arm om me heen. Ik draai me om, want ik kom niet meer vooruit. Ik kijk in de ogen van Nick en besef me dan hoe dichtbij onze gezichten bij elkaar staan. Ik werp mij blik af door opzij te kijken, maar met zijn vinger tilt hij mijn hoofd weer op. Ik kijk in zijn ogen en ik kan er wel in verdrinken, zo mooi.

Click!

Ik kijk opzij, waar Jack staat met zijn telefoon. "Mooie foto zusje!" Ik wil op hem af stormen, maar word tegen gehouden door Nick, die mij nog altijd vast heeft. "Nick kan je me loslaten?" "Hoezo?" Ik kijk naar mijn broer. "Zodat ik Jack kan vermoorden!" Hij lacht en laat me dan los. Zo snel ik kan ren ik op Jack af. Hij rent zo hard dat hij bijna valt. "Got ya!" Zeg ik als ik Jack bij zijn schouders pak. Ik pak zijn telefoon, maar hij heeft de foto al doorgestuurd. "Serieus, naar Nick, Cam, Scar en MAM! ... Ik haat je!" Zeg ik niet-gemeent. Hij trekt me in een knuffel en ik knijp mijn ogen helemaal samen. "Ik hou ook van jouw prinsesje van me!" Mijn ogen flitsen meteen open. Zei hij... hij zei echt... zie hij nou? Hij laat me los en meteen val ik op de grond. "Lynn!?" "Wat gebeurt er?" "Lynn sta op!" "Lynn" "Lynn, Lynn!" Mijn onderlip trilt en alle stemmen om me heen vervagen. Ik word heen en weer geschud maar ik reageer er niet op.

Flashback
We zijn in het ziekenhuis. Ik sta aan de rand van het bed. In het bed ligt een man, hij lijkt op mij en Jack. Die man... dat is mijn vader. Hij is ziek, ziek in zijn hoofd. Hij weet af en toe niet meer wat goed en wat slecht is. Dan wordt hij weer boos om ik weet niet wat en dan is hij weer schuldig om de fouten die hij heeft gemaakt. Mijn vader is de liefste man van de wereld, waarom moet dit bij hem gebeuren?

Mam zit huilend naast zijn bed. Jack troost haar. Ik heb mijn vaders hand vast. Hij slaapt, maar ik weet dat hij alles kan horen wat er om hem heen gebeurt. "Ik hou van je pap!" Zeg ik met tranen in mijn ogen. "Ik hou ook van jouw prinsesje van me!"

Einde flashback

Ik sta op en ren weg, weg naar buiten. Ik moet even alleen zijn. Er staat een grote, dikke eik naast de school. Ik ga tegen de eik staan en alle tranen stromen over mijn wangen. Langzaam zak ik naar beneden. Ik zwaai mijn armen om mijn benen en druk mijn gezicht tegen mijn knieën. Geluidloos huil ik daar. Ik kijk over het meertje tegenover mij. Het licht van de maan schijnt op het water, het is zo mooi. Aan de overkant verschijnt een gedaante. "Lynn waar ben je? Lynn!" Het is Jack. Hij ziet mij en rent langs het meertje naar me toe. "Lynn wat gebeurde er nou?" Hij zakt naast me neer en ik hou het niet meer. Ik druk mijn gezicht in zijn shirt en huil. "Wat je zei... wat je zei waren ook... ook de laatste... laatste dingen... die..." Ik kom niet goed uit m'n woorden. " ... die papa zei tegen mij" Ik gooi alles eruit, maar wel geluidloos. Ik knijp in zijn shirt. "Jack heb je Lynn al..." Ik haal mijn gezicht uit Jack's shirt en kijk Cameron aan. "Ik laat jullie wel even alleen." En weg is Cam. Ik druk mijn gezicht weer in Jack's shirt. "Ik mis hem ook Lynn." Hij wrijft met zijn hand over mijn rug, waardoor ik nog harder in zijn shirt knijp. Ik schrik op als ik iets hoor scheuren. Ik kijk naar Jack's shirt, waar nu gaten in zitten. "Sorry, ik kan soms z..." "Lynn het geeft niet" kapt hij me af. "Kom we gaan terug naar binnen, iedereen was je aan het zoeken."

Nick

Ik word wakker en hoor dat Lynn aan het douchen is. Gisterenavond, nadat ze terug kwam met Jack, heeft ze uitgelegd dat haar vader haar ook zo noemde. We hebben er verder niets meer over gevraagd en zijn nog even verder gaan feesten. Ik wil Lynn terug pakken omdat ze mij gister dat vieze drankje gaf. Ik loop naar de keuken. Ik kan Lynn horen, ze is een beetje aan het zingen, maar ik hoor het niet zo goed. Ik draai de kraan openen en "AAAAAAAAAHHHHHHHHH! NICk!" Ze loopt, met een handdoek om zich heen en een hoofd vol shampoo, de keuken in lopen. "Jij sukkel! Je hoorde toch dat ik aan het douchen was." "Ja maar ik moest je terug pakken voor dat drankje van gisteren!" Zeg ik lachend. Ik krijg een boze blik. "Zo dus jij wilt oorlog?... Dan kun je dat krijgen ook! Wacht maar je gaat hier spijt van krijgen." Ze loopt weg met een grijns op haar gezicht. "Ik kijk er naar uit!" roep ik nog snel.

Het eerste uur begint en ik ben op tijd! WoW dat gebeurt niet vaak. Lynn zit voor me met Scar. Ze praten over gisteren. "Ja het was heel leuk. Maar toen je dat drankje aan Nick gaf, GE-WEL-DIG!" "Ja ja, maar ik heb het haar al betaald gezet!" Zeg ik met een grijns. "Hij zette de kraan aan in de keuken, waardoor de douche koud werd!" Legt Lynn uit. Scar kijkt met grote ogen van Lynn naar mij en weer terug. "Maak je niet druk ik weet allang wat ik terug ga doen!" Lynn kijkt naar me met een valse grijns. Ik mag dit meisje wel. Ze doet iets wat nog nooit iemand heeft gedurft, wraak nemen.

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu