Part 23

2.3K 67 1
                                    

"NAOMI! kom is?" Ik hoor haar voetstappen naar mij toe komen en achter mij stoppen. "Naomi volgens mij heb ik de perfecte gala jurk voor je gevonden!" ze kijkt me met een scheve blik aan. Snel sein ik met mijn hoofd naar de etalage waar de jurk te zien is. "OMG die jurk is zo mooiii!" Gilt ze enthousiast uit en trekt me dan met een ruk de winkel in. Als een gek rent Naomi door de winkel opzoek naar die jurk. Als ze hem dan uiteindelijk heeft gevonden komt ze terug gerent en sleept mij mee naar de pas hokjes. "Ben je nou is een keer klaar" "jaja bijna ik krijg hem alleen niet dicht, ohhw wacht laat maar. Oké ben je er klaar voor?" Vraagt ze mysterieus. "Ja dat was ik een uur geleden ook al!" "Weet je het heel zeker Lynn" "Ja Naomi, ik weet het heel heel heel zeker" "Echt waar??" "Nee nep! Kom nu maar want we moeten nog naar HEEL veel andere winkels" zeg ik dramatisch. Als een drama queen opent ze het gordijn van het pas hokje en Wauw, met een grote W! "Naomi je ziet er geweldig uit!" Ik moet er bijna van janken zo mooi is het meisje voor mij nu. De jurk lijkt wel speciaal voor haar gemaakt te zijn. Het is een strak jurkje die haar figuur accentueert en de prachtige blauwe kleur die bij haar ogen past. "Wil je met me trouwen?" Ze schiet in de lach en geeft me een knuffel. "Tuurlijk, met jou altijd!" Lacht ze. We rekenen de jurk af en gaan verder. Uiteindelijk vind ik een leuk broek pak voor kerst. T is een glitter top met een bij pasende glitterbroek.

Naomi heeft ook nog een mooie rode jurk gevonden en nu zitten we bij de starbucks met een drankje om even tot adem te komen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Naomi heeft ook nog een mooie rode jurk gevonden en nu zitten we bij de starbucks met een drankje om even tot adem te komen. "Naom die blauwe jurk staat je echt heel goed!" Zeg ik als we weer naar buiten lopen. Ze lacht lief terug en trekt me dan weer een winkel in. "Hey Lynn je moest toch een heel sexy jurkje hebben?" "Ja klopt" ze houd een strak jurkje met kant omhoog. Ik haal mn schouders op en neem t mee naar een pashokje. Pas als ik t aan heb, heb ik door hoe sexy t is. Het is een strak en kort jurkje, met een diepe decolleté en kante mouwtjes.

"Perfect!" Zeg ik als ik t gordijn open doe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Perfect!" Zeg ik als ik t gordijn open doe. Naomi knikt alleen en even later zitten we in de taxi naar huis met misschien veel te veel tassen, heel misschien. Als we thuis komen zet ik mijn tassen op mn kamer en ga weer naar de keuken. "Heb je zin in kerst?" Vraagt Gina die aan t koken is. "Ja heel erg, ik mis Nick wel denk ik" "schat je vind hem leuk maar je bent bang het toe te geven, omdat je bang bent dat hij je hart ooit zal breken. Maar ziet het er naar uit dat hij je hart wilt breken dan?" "Nee, niet echt nee" "nou zie je geef t toch een kans!" Zegt ze. Ik knik en loop dan weg naar mijn kamer. Ik doe mijn oortjes in en druk mijn hoofd in mijn kussen tot ik langzaam in slaap val.

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu