Epiloog

2.1K 53 12
                                    

Ik haak mijn arm in die van Jack en haal diep adem. Ik kijk omhoog in zijn ogen en zie zijn ogen trots naar mij kijken. Als de deuren open gaan kijk ik verlegen naar mijn schoenen die net een heel klein beetje zichtbaar zijn onder mijn jurk. "Lynn je kan dit, jullie kunnen dit. Ik heb nog nooit een kopel gezien die zoveel van elkaar houd. Pap en mam konden er wat van leren." Zegt hij lachend bij de laatste zin. Ik lach maar hem en adem voor de laatste keer uit voor we samen naar buiten lopen. Als ik opzij kijk zie ik al onze vrienden en familie zitten. Voor de laatste keer kijk ik even naar mijn witte jurk en voeten of ik nog wel goed loop. Als ik dan voor me kijk en mijn man voor me zie staan in precies de outfit die ik zo ontzettend mooi bij hem vind, komt de grootste lach die ik ooit heb gehad op mijn gezicht. Deze man ga ik zo trouwen besef ik me dan. De man waar ik zo ontzettend veel van hou. Als we bij het altaar aankomen zie ik Jack even waarschuwend kijkend, zo'n blik van het is wel mijn zusje dus pas op he, maar daarna verschijnt er een lach van oor tot oor op zijn gezicht. Met een liefdevollen blik kijkt Jack naar mij voor hij mij afgeeft op het altaar, ik kan hem niet meer geven dan een blik van eeuwige dankbaarheid.

Hij pakt mijn handen vast en ik kijk in zijn mooie hazelnoot bruine ogen. De trouw ambtenaar begint aan zijn praatje en dan is het tijd voor onze korte speech. "Ik weet nog toen ik je ontmoeten, ik vond je echt een lul" zeg ik terwijl het publiek lacht. "Maar je was wel knap. We hebben allebei ons eigen pad moeten beklimmen en dat was een grote strijd, maar aan het einde van onze paden kwamen onze wegen samen en konden we niets meer dan elkaar lief hebben. Ik ben Jack dankbaar dat hij mij altijd mee sleurde als jullie weer iets gingen doen. Door hem sta ik hier nu voor de liefste, behulpzaamste, aardigste en zeker ook knapste man. Dankjewel dat je mij hebt leren liefhebben." Maak ik mijn speech af. Ik kan nog wel veel meer vertellen maar dan ben ik morgen nog bezig. Ik kijk in zijn ogen en zie toch echt wat waterige oogjes die mij met geluk aankijken. "Lieve lieve Lynn, vanaf dag een heb je mij geleerd dat je ergens je best voor moet doen. Ik heb ook zeker mijn best moeten doen voor jou en god wat heb ik het vaak verkloot." Zegt hij en een lach ontsnapt mijn lippen. "Maar wat ben ik dankbaar dat wij beide nooit hebben opgegeven. In de jaren dat we samen waren heb ik zoveel genoten van jou aanwezigheid en ik wilde maar een ding, dat je gelukkig bent. Natuurlijk hebben we ups en downs gehad in ons leven, maar we zijn er altijd sterker uitgekomen. En dan staan we nu hier, we staan voor altijd tegemoet. Toen jij net naar buiten kwam lopen sprongen de tranen mij in de ogen. Want toen besefte ik pas dat ik voor altijd met die prachtige, fantastisch lieve vrouw zou samen zijn." Zegt hij met trots. God wat wil ik deze jongen graag kussen nu.

"Lynn Elizabeth Stevens neemt u Nick Leonardus Jones tot uw wettige echtgenoot?" "Jazeker" "Nick Leonardus Jones neemt u Lynn Elizabeth Stevens tot uw wettige echtgenote?" "en of ik dat doe!" Zegt hij vol zekerheid. Echt een antwoord die Nick zou geven. "Dan mag u nu de bruid kussen." Zegt de ambtenaar. God wat heb ik lang gewacht op deze worden. Nick drukt passievol en met veel liefde zijn lippen op die van mij en ik kan er alleen maar in mee gaan. Als we beide terug trekken zien we iedereen klappen of met tranen in hun ogen staan. Als ik naar mijn grote broer kijk zie ik dat ook hij tranen in zijn ogen heeft en met volle trots naar ons kijk. Nick pakt mijn hand en samen lopen we van het altaar tussen de mensen door naar binnen. Als we binnen zijn en niemand ons meer kan zien sla ik mijn armen om zijn nek en druk mijn lippen op die van hem. "Ik hou van je!" Zeg ik als ik weer terug trek. "Ik hou ook heel veel van jou!" Zegt hij en ik leg mijn hoofd tegen zijn borstkas terwijl zijn armen om mij heen geslagen zijn.

Pak van Nick

(Alleen is het pak zelf dan egaal gekleurd dus zonder de streepjes, je snapt het vast wel) En ik weet het helemaal zwart maar idk ik vind het gewoon heel mooi🤷🏼‍♀️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alleen is het pak zelf dan egaal gekleurd dus zonder de streepjes, je snapt het vast wel) En ik weet het helemaal zwart maar idk ik vind het gewoon heel mooi🤷🏼‍♀️

Jurk Lynn

Jurk Lynn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sorry dat het zo lang duurde voor dit hoofdstuk er op kwam, maar ik wist niet zo goed hoe ik het moest schrijven

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Sorry dat het zo lang duurde voor dit hoofdstuk er op kwam, maar ik wist niet zo goed hoe ik het moest schrijven. Maar hier is het dan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en in wat voor soort jurk of pak zouden jullie willen trouwen?

BadboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu