30. Bölüm Kötü Oyun

21K 1.6K 163
                                    

Medya :  Orhan GENCEBAY - Hadi Git 

Hadi git iş işten geçmeden

Çok geç olmadan vakit

Günahıma girmeden katilim olmadan git

Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar

Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.


Buse şirketinin her yıl düzenlediği bu toplantılardan çok hoşlanırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Buse şirketinin her yıl düzenlediği bu toplantılardan çok hoşlanırdı. Hem bir yıl ne yaptılar, kâr mı ettiler zarar mı onları anlatan toplantılar olurdu. Hem de motivasyon amaçlı özellikle akşamları düzenlenen etkinliklerde çok iyi zaman geçirirdi. Şirketin çalışanları arasında en küçüklerinden biri olarak herkesle iyi anlaşır kendini ailesinin yanında gibi hissederdi. Dönem toplantısı her zaman beş yıldızlı ve her şey dahil konseptte olduğu için gayet rahat geçerdi.

Kendini tilki misali keskin gözlerle takip eden ve bir hatasını bekleyen kişiden habersiz günlerin biran önce geçmesini bekliyordu. Cenkay'ı çok özlemişti. Her gün en az bir saat telefonda konuşmalarına rağmen kokusunu duyumsamadıktan sonra özlem bitmiyor diye düşünerek günleri hatta saatleri saymaya başlamıştı.

Çukurova grubu çalışanları ile her zaman daha iyi anlaşırdı. Günlerden Perşembe olmuş lobi barda onlar ile hem şakalaşıyor hem de bir şeyler içiyordu... Çok mutluydu çünkü yarın sevdiğine kavuşacaktı. Telefonunun çaldığını görünce izin isteyerek uzaklaştı.

"Efendim aşkım!"

"Offf! Buse'm çok özledim. Günler, saatler hatta dakikalar geçmiyor be güzelim." Cenkay'ın söyledikleriyle resmen eridi. Gözlerini kapatıp bu güzel sözleri özümsemeye çalışırken kolundan çekildi. Hemen gözlerini açıp kimin çektiğini görünce kaşlarını çattı.

"Cenkay, ben seni arayacağım." Diyerek yüzüne telefonu kapattı.

"Ne yaptığını sanıyorsun sen?"

"Buse, seni burada görmeyi hiç beklemiyordum. Sadece selam vermek istedim."

"Sen kimsin de bana dokunuyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi seninle konuşacağımı nereden çıkardın."

"Hala aynı sinir devam ediyor ha..." Buse çileden çıkmasına az kaldığını hissediyordu. İş arkadaşlarımın yanında bir sıkıntı olmasa bari diye düşünerek...

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin