69. Bölüm Vuslat

19.4K 1.3K 38
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

NOT : BÖLÜM +18 OLUP LÜTFEN RAHATSIZ OLACAKLAR ve 16 YAŞ ALTI MİNİK OKUYUCULARIM OKUMASIN.

"Bu gece bizim gecemiz haberin olsun," deyip dudaklarına yapıştı. Aylardır beklediği anı çok şükür bu gece yaşayacak ve sonuna kadar hem kendi için hem de karısı için unutulmaz yapacaktı. Bunun verdiği özgüvenle daha bir içten öpmeye başladı. Nefessiz kalana kadar bir saniye bile ara vermeden öptü. Buse sersemlemişti resmen bizim gecemiz derken ki anlamı mı çözsün yoksa aceleci öpücüklere mi yetişmeye çalışsın bilememişti.

Boşverrr Allah'ın huzurunda da devletin huzurunda da kocan ne demek istediğine takılma carpediem (anı yaşa) diyen iç sesine hak verdi. Gözlerini kapatıp, kara yağızının boynuna kondurduğu sulu öpücüklerin tadını çıkardı. Bacakları titriyordu. İçi titriyordu. Bedeninde ayaklanmayan bir yer kalmamıştı. Eğer Cenkay tutmasa bacaklarının üstünde durabileceğini sanmıyordu. Sımsıkı omuzlarına sarıldı.

Buse'nin zangır zangır titremesine dudakları kıvrılarak gülümsedi. Oysa bu zamana kadar kaç defa bu anları yaşamışlardı. Kendini geri çekti. Göz bebekleri bile titreyen kadınının güzelliğinde hapsoldu. Bir süre birbirlerine baktıktan sonra sakince omuzlarından aşağı gelinliği indirdi. Her açılan bölgesine öpücükler yağdırdı. Gerdanından göğüslerden küçük küçük öpücüklerle dizlerinin üzerine çöktü. Şimdi göbeğine inen gelinlikle belinden ve göbeğinden öperek tadına bakıyordu.

Tüm samimiyetiyle kendine teslim olan sevdiğini incitmekten korkuyordu. İçinde peyda olan bu korkuyu heyecanına bağladı. Ne de olsa en sonunda vuslata erecekti. Kar beyazı teni gördükçe kendinden geçmemek imkansızdı. Birde bu sevişmeyi yavaştan almak için insanüstü çaba gerekiyordu. Veeeee.... Cenkay otuz bir yaşına kadar göstermediği gücünü bu gece gösterecekti.

Teninde çıkan yangınları görmezden gelerek işine odaklandı. Sevdiği kadınla aynı duyguları yaşadıklarının bariz belirtisi olan titremeler artık hat safhaya ulaşmıştı. İlk sağ ayağını gelinliğin içinden çıkarıp bileğine uzunundan bir öpücük kondurdu. Sonra aynı öpücükleri diğer ayağına uyguladıktan sonra gelinliği kadınının gözlerine bakarak yana fırlattı.

Buse'nin ellerinden tuttu. Bir adım gerilemesini sağladı. Çünkü bu güzelliği ilk önce gözleriyle özümsemesi gerekiyordu. Allah biliyor ya o karısından jartiyer takımı bekliyordu. Kendini buna hazırlamıştı ama bu beyaz dantelli takım daha fazla çarpılmasına neden olmuştu. Sanki ilk defa görüyordu. Sütyeninden taşan dolgun göğüsleriyle, dümdüz bir karınla ve süper ötesi hayatı boyunca hep onu çileden çıkaracak seksi bacakları ile volkan patlaması etkisi yaratmıştı.

Buse ise içindeki duyguyla ağlamak istiyordu. Bu adamla tam olmasa da sayısız kere sevişmişti. O zaman bu içinden taşan yoğunluk neydi. Ne yapıyordu böyle o gelinlik nasıl çıkmıştı. Kırk yıl düşünsene böylesine nazik davranacağını düşünmezdi. Ayağındaki ayakkabıların hangi ara nasıl çıktığını bile anlamadı. Bacaklarına kondurulan öpücüklerle artık ayakta kalamayacaktı. Titrememek için kendini o kadar sıkmıştı ki bedeninin acıdığını hissediyordu. Birden sendeledi. Düşeceğini anlayan Cenkay karısını kucağına alıp ayağa kalktı. Tekrar dudaklarına uzandığında ondan önce Buse'nin boynundan tuttuğu gibi dudaklarına yapışmasıyla kahkaha atmak istedi.

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Where stories live. Discover now