48. Bölüm Yuvam Ol

24.1K 1.5K 95
                                    

Medya : Kıvırcık Ali-Yıldız Tilbe Al Ömrümü Koy Ömrümün Üstüne

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

NOT : BÖLÜM +18 OLUP LÜTFEN RAHATSIZ OLACAKLAR ve 16 YAŞ ALTI MİNİK OKUYUCULARIM OKUMASIN.

"Ne kadar istersem bekleyeceksin öyle mi?"

Ali Buğra sadece kafasını sallayabildi. Sıfır makyajla dupduru güzelliğiyle o kadar güzel görünüyordu ki gözüne ama yapacak bir şey yoktu. Bekleyecekti. Sevdiği kadın barıştıkları gece barda yaptığı gibi vücudunda gezintiye çıktı. Bu kadın onun aklıyla oynuyordu.

Merve ise kendi heyecanını yıllarca karşılıksız sevdiği adamın bedenine dokunarak hafifletmeye çalışıyordu. Sadece parmak uçlarıyla dokunuyordu. Önce gözleri kapanan aşkının yakışıklı yüzünde elleri dolandı. Sonra saçlarına gitti. Şimdi ise yavaş yavaş boynuna, neden öpmüyor da sadece dokunuyordu. Hiç bilmiyordu. Tek bildiği bu adam sadece benim diye gezintisine devam ettiğiydi. Şimdi gömleğinin üzerinde göğüslerine masaj yapar gibi dokundu. Kocam dedi kendi kendine, bu adam benim böyle bir sahiplenme ile dokunduğu yerleri yaktığından habersiz daha rahat devam etti.

Ali Buğra, kadınının ne yapmaya çalıştığına anlam veremese de ona zaman tanıyordu. Her dokunduğu yerde yangınlar çıkarıyordu. Bu kadın onun için neler ifade ediyordu biliyor muydu? Bilmiyordu. Eğer biliyor olsaydı şuan onu ne kadar zorladığını anlar ve böyle yakıcı dokunuşlar sergilemezdi. Gözlerini tekrar kapattı. Kendini o kadar çok sıkıyordu ki acımaya başlamıştı. Sevdiği acımasızca gezintisine devam ederken Allah'ım sabır ver bu kadını incitmeden şu geceyi bitirebileyim diye içinden dua ediyordu. Sonra istemsiz güldü. Bu masum iyi yürekli meleği hayatına girene kadar bu kadar dua ettiğini bilmezdi. Derinden sıkkın bir nefes verdi. Dudaklarına kondurulan küçük buselere karşılık verirken bile gözlerini açmadı. Çünkü gözlerini açar ve taparcasına sevdiği kadını görürse kendini tutamaz dudaklarına yapışırdı. Dur dese de duramazdı. O kadar özlemişti ki yanıyordu. Söz vermişti. Can paresi ne derse onu yapacak, gel derse uğruna ölecekti. Dur derse de ölüm gibi gelse de bekleyecekti.

Merve'nin dudakları boynuna değdiğinde kollarından tutup, gözlerini açmadan uzaklaştırdı. Gözlerini sımsıkı, bedeni kaskatı dişlerinin arasında fısıltı ile konuştu.

"Yavrum, yüreğimde yangınların en harlı hali varken inan dışımda ayaz var sanki. Böyle devam edersen aşkınla ölürüm ve sana dokunmazsam." Devamını getiremedi. Az kaldı yalvaracaktı. O sevdasıyla dolup taşan yüreğine bedenine söz geçiremez hale gelmişti. Koskoca adam gözlerini açmaya korkuyordu. Neden konuşmuyordu? Boynunda hissettiği öpücükler gerçek miydi? Yoksa kendi o kadar çok istiyordu ki hayal mi görüyor hatta hissediyor muydu? Kasıkları sızlamaya başlamıştı artık... Kulaklarına dolan sözler ne olur gerçek olsun derken yavaş yavaş gözlerini açtı...

"Sana canımdan can, ömrümden ömür iste dedim Ali'm. Allah katında ben senin karın oldum. Üç yıl boyunca seni düşünmediğim, seni sevmediğim bir dakikam bile olmadı." Göze göze geldiklerinde adamının kapkara olmuş gözleri dolmuş kendine bakarken çok zorlansa da konuşmasına devam etti.

"Her gece ellerimin bedeninde gezintisini hayal ederdim. Dudaklarımı dudaklarına, nefesimi nefesine katarken ne hissedeceğimi düşünüp, heyecanlanırdım. Sonra seni başka kadınlarla görür kendimden nefret eder ve böylesine saçma sevgi mi olur der unutmak için sadece dua edip, ağlayarak Allah'a yalvarırdım." Gözlerinden firar eden yaşları adamının gözlerine bakarken akıttı. İçinde ki her şeyi bilsin, ilk önce duygu konusunda çırılçıplak olmak istiyor ilk geceleri gibi değil yürekten, sevda ile tertemiz onun olmak istiyordu. Burnunu çekti. Ellerini dudaklarına bastırdı. Hıçkırmak istemiyordu. Sevdası yüzünden nasıl küçük düştüğünü anlasın istemiyordu.

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Where stories live. Discover now