71. Bölüm Tatil

16.8K 1.3K 185
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

*Canımı yakacak kadar cesareti olanın, sonuçlarına katlanacak kadar gücü olmalı!"

Ecem'in sözlerinden sonra Ali Buğra, karısını istemeden ne kadar üzdüğünü bir kere daha anladığından karalar bağladı. Cihat ise sağ kaşını kaldırıp, piç bir gülümsemeyle bakmaya devam etti. Hafta içi Ecem'i çileden çıkardığını biliyordu. Bu sözlerden korkması mı yoksa meydan okumasına sevinmesi mi lazım karar veremiyordu. Ancak dudaklarından gözlerini alamıyordu.

Kendine inanamıyordu bir kızı istiyordu ve aylardır dudaklarının tadına bile bakamamıştı. Genelde ilk geceden yatağına giren kadınlarla aynı kefeye koyduğu kızın ne kadar masum olduğunu gördükçe ona söylediği sözlerin altında eziliyordu. Altında ezileceğine özür dile diyen iç sesine kaşlarını çatarken, daha doğru dürüst konuşamıyoruz ne özrü, hem özür dilemeden de aramızı düzeltebilirim diye cevap verdi. Doğru hatalı olduğunu anlamak ve özür dilemek sadece beynini kullanabilen insanlara özgüdür diyen vicdanıyla bir kere daha nasıl hata yaptığı yüzüne vuruldu..

Otele yerleşirken Gökçe, Cihan ile aynı odaya yerleştirildiklerini görünce bozuldu. Çünkü adamla ateşle barut gibilerdi. Bir aydır sevgililerdi. Öpüşmeleri bile kendinden geçirirken aynı oda hatta aynı yatak olayına cesaret edemedi. Bütün tersliğini göstererek;

"Ben Ecem'le kalmak istiyorum."

"Onlar Buket'le kalacakmış."

"Olsun odaya bir yatak atsak yeter Cihat'a sen mi söylersin ben mi?" Cihan, yumruklarını sıkmış sakinleşmeye çalışıyordu. Gökçe öyle bir konuşuyordu ki sanki ona zorla bir şey yapacakmış gibi düşünüyordu. Anlayamıyor muydu? Bu ona hakaretti.

"Gökçe sanki her an sana saldıracakmışım gibi davranma bana," kızınca sevdiğinin gülümsediğini göründü. Allah'ım bu kız aklımla oynuyor diye düşünüp;

"Bunda gülecek ne var acaba..." Gökçe bunun üzerine kahkaha attı. Genç adama sarıldı. Cihan'ı ayakta ne hale getirdiğinden habersiz kulağının altına uzunundan bir öpücük kondurdu.

"Yanlış anladın sevgilim. Sen değil ama ben saldırabilirim. Şimdi yazık bu yaşa kadar koruduğun namusun elden gitmesin," deyip arkasını döndü yürümeye başladı. Geri de şaşkın bir sevgili bırakmanın mutluluğuyla Cihat'a seslendi.

"Cihat! Ben kızlarla kalacağım ya da Ceren'le de kalabilirim."

"Evet, evet benle kalabilirsin." Cihat, Cihan'a baktığında hala olduğu yerde öyle baktığını görünce onay verdiğini düşünüp, çalışanlarına talimat verdi. Ceren'in çocuk gibi olduğu yerde zıplayıp, Gökçe'ye sarılmasıyla içi ısındı. Kardeşi gözüne melek gibi geldi.

Odalarına geldiklerinde Ali Buğra artık yeter diye bağırmamak için kendini zor tutuyordu. Üç gündür karısını öpememişti. Zalim kadın kokusundan bile mahrum bırakıyordu. Hele doyamadığı kehribar gözleri ona aşkla uzun uzun bakmıyor ya resmen meçhule yol alıyormuş gibi hissediyordu kendini... Merve hayatına girdiğinden beri uykuları düzene girmiş kaygılı halleri bitmişti. Bu kadın onun hüznünü sevince döndürendi. Karısından çok kendine kızıyordu. Neden böyle bir aptallık yaptığını buna neden ihtiyaç duyduğunu anlamıyordu.

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin