35. Bölüm Gerçek

22.3K 1.6K 166
                                    

Medya : Ebru GÜNDEŞ - Hani

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"O dediğin kim laann." Diye tekrar tekrar soruyor ama bir türlü cevap alamıyordu. Kafayı yiyecekti kim ona bu kadar büyük kötülük yapabilirdi. Sertaç dayak yemekten bayılmış ve hala kendine gelemiyordu. Aradan on dakika geçti, yirmi dakika geçti yok ayılmıyordu.

"Şerefsiz sanki bilerek uyanmıyor," diye mırıldandı. Arkadaşlarına baktığında sakin sakin çay içmelerine sinir oldu. O sinir dalgasıyla ayağa kalktığı ve...

"Yavuuzz, uyandırın şu orospu çocuğunu," diye bağırınca arkadaşları bile durumundan ürktü. Bir kova soğuk su getiren adamlar hemen Yavuz'a vermişler ve Sertaç'ın kafasından aktarmışlardı. Aralık ayın da buz gibi bir depoda dökülen su şeytan çarpmışa çevirmişti. Ayaklanmaya çalışan Sertaç hala bağlı olduğunu görünce kabus sandığı durumun gerçekliği ile hayal kırıklığına uğradı.

"Kaldırın." Sandalye düzeltilmiş ve yine celladıyla baş başa kalmıştı. İçinden o kadına uyduğu güne lanet etti.

"Bana bak seni öldürmem, nede olsa ben bir kanun bekçisiyim ama ölmekten beter ederim. Şimdi o dediğin fakat kilit gibi ağzından çıkarmadığın ismi söyleyeceksin bana..." Cenkay artık son demlerini yaşıyor, öldürmem dediği adamı öldürmemek için zor tutuyordu kendini bu insanların nasıl katil olduğunu anladım diye düşündü. En sabırlı insanın bile bir çıldırma noktası varmış demek ki;

"Ta...tamam, yeter artık da...dayanamıyorum."

"Konuş lan o zaman."

"Adı GAMZE... Oda a...avukatmış." Oturan üç adamda söylenen isimle ayaklandılar kesinlikle bunu beklemiyorlardı. Cenkay ise kırk yıl düşünse aklına gelmeyecek isim ile kalakaldı. Sesi titreyerek;

"Gamze mi?"

"Evet, beş yıllık i..ilişkiniz varmış. Bir..birbirinizi çok seviyormuşsunuz hatta sen ona evlenme teklif etmişsin. Tam evlilik aşamasındayken Buse seni baştan çıkarmış. Buse'ye gidip, yalvarmış seni çok se...sevdiğini anlatmış ama kovulmuş. Senle olan ilişkisine emeğine saygı göstermemiş. Bana zamanında dürüstlük taslayan, ahlak dersi veren birinin böyle çıkmasıyla bende kızdım tamam mı öyle planını kabul ettim." Cenkay, o kadar dağılmış durumdaydı ki Cihan devam etti.

"Peki, orda olacaklarını nasıl öğrendiniz."

"Sekreterini her gün arıyordu. Dışarıda yemek organizasyonu var mı yok mu onu anlamaya çalışıyordu. O günde "Cenkay Bey'le çok önemli bir yemeğimiz vardı ama mekanın adını unuttum. Kendisine ulaşamadım nereye rezervasyon yaptırdınız acaba" diye sorunca kadında orayı söyledi. Buse ile olup, olmayacağını bilmiyorduk tabi ki oda şansa dedik. Gamze'de ordaydı beni nasıl dövdüğünü gördü."

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin