62 Bölüm Part II Merve Korkuttu

17.5K 1.3K 37
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Abi ne oluyor resmen gözlerini kapatmış pis pis sırıtıyordun."

"Bir şey yok Cihat'ım işine bak sen..."

Tekrar gülümseyerek oynayanlara döndü. Cenkay'da gözlerini Buse'sinden ayıramıyordu. Yaşadıkları o ateşli geceden sonra daha yakınlardı sanki... Sevgilisi utangaç hallerini bırakmış her defasında daha arzulu bir kadın olmuştu. Her fırsatta Buse dudaklarına yapışıyor ortam müsaitse de tutkunun şehvetin bir adamı nasıl delirttiğini en güzel haliyle kara yağızına yaşatıyordu. Tekrar tekrar aşık olmasına sebep oluyordu. Onlarda düğün hazırlıklarına başlamışlardı. Şu bir ay geçer mi diye düşünürken en yakın arkadaşının ağzı kulaklarında hallerine baktı. Ali Buğra'nın mutluluğuna güldü. Cihan'a dönüp;

"Şuna bakın ya... Şanslı piç benden önce evleniyor görüyor musun?"

"Eee oğlum ağzı açığın malını gözü açık yermiş. Sen daha önce sevgili oldun ama bak o senden hızlı davrandı ve evleniyor."

"Çok mutlu olsun Buğra sonuna kadar hak ediyor. Bu aşk için az mücadele etmedi."

"Öyle..."

Cihan tek kelimesiyle noktayı koydu. Kızlar ellerinde mumlar Merve ve Ali Buğra'nın etrafında yüksek yüksek tepeleri söyleyerek dönüyorlardı. Hamileliğin verdiği duygusallıkla Merve öyle ağlıyordu ki içi çıkmıştı. Tokat'ta yiğitbaşı denen bir adet vardı. Gelinin hep yanında olan her ihtiyacını karşılayan kişiye yiğitbaşı derlerdi. Bu genelde evli ve geline çok yakın biri olurdu. Fakat Buket ben olacağım diye tutturunca Sevda Hanım kızım bekâr olmaz demişti. Neden deyince gerdek gecesi yapılacak şeyleri sen nasıl anlatacaksın kızım deyince kahkahayı basmış aman teyze ben evlilerden bile daha iyi anlatırım merak etme hangi çağdayız ya deyip kuzenini kimselere bırakmamıştı. Aklından ise kızı bebek bekliyor gerdek gecesi mi kalmış diye düşünmeden edemedi. Kınayı Buket yakmıştı. Kına merasiminden sonra birçok kişi gitmiş. Yakın çevre kalınca artık kız erkek karışmış ve gecenin tadını çıkarmışlardı. Ali Buğra'nın ve babaannesinin gözü sürekli karısının üstündeydi. Aklı çıkıyordu ona ya da bebeklere bir şey olacak diye ama çok şükür her şey yolundaydı.

Cihat, Ecem'e bakmak istemese bile sürekli gözü ona takılıyordu. Annesinin ve babasının bu kıza yakınlığına şok olmuştu. Kardeşi Ceren bile yanından ayrılmıyordu resmen... Bu kızın özelliği neydi ki herkes birden bu kadar sevip, içine alıyordu. Peki bu durum hem çok hoşuna giderken hem de neden ürkmesine sebep oluyordu. Bu kızın bedenini çok istiyordu. Ailesinin içine bu kadar girerse işler değişebilirdi. Bunu asla istemiyordu. Tamam hoşlandığını kendi de kabul etti ama daha ilerisi onu aşardı. Kuzeninin bu kadar evlilik meraklısı bir adam olmasına da şok oluyordu zaten... Yine salına salına ortalıklarda gezen kıza baktı. Bir gün evlenmek istersen bu neden Ecem olmasın diyen iç sesine sinir oldu.

Erdem etrafına gülücükler saçan kızdan kendini alamıyordu. Başka korumalar geldiğinden bu gece Samet, Oğuzhan ve kendisi çalışmıyor abilerinin mutluluğuna ortak oluyorlardı. Oğuzhan zaten erkekler karıştığından beri ortadan çıkmamıştı. Bu adamın görüntüsüyle iç dünyasında ki neşeli kişiliğine bazen inanamıyordu. Buket'e baktığında kırmızı kısa elbiseden görünen bacaklarına hayran kaldı. Kızın kaşı gözü göğüsleri bacakları her şeyi çok güzel geliyor inatla bir kusur arıyordu ama yok bulamıyordu işte... Balık etli oluşunu da ayrı sevmişti. Arada bir gözleri kesiştiğinde hemen kaçırmasına ona bakmayışına deli oluyordu. Yakışıklı bir adamdı ve bunun özgüvenini girdiği her ortamda yaşamıştı. Ancak gözlerine kurban olduğu kız bir kere bile yüzüne uzun bakmamıştı. Yavuz can arkadaşlarından biri olmuştu. Kendinden bir yaş büyüktü. Kendinin aksine sarışın ama dikkat çekici bir adamdı.

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin