27 🌺

3.9K 92 21
                                    

Ayıplı bölüm alarmııı

İyi okumalar Tanrıçalar .xx





"Burası harika." Diye mırıldandım hayranlıkla dışarı bakarken.

Yemekten sonra Harry bizi bir otele getirmişti ve otelin manzarası harikaydı. Evden 1 saat uzakta olduğu için Big Ben'in o enfes manzarasını görebiliyordum.

"Sen daha harikasın." Dedi Harry arkamdan yaklaşıp kollarını belime bağlarken. Boynumda hissettiğim nefesi ile kafamı omzuna yasladım. Şuan çok huzurluydum. Harry boynumu ve açık olan omzuma öpücükler konduruyordu. İçimde ki heyecana engel olamazken bir yandan da kendimi rahatlatmaya çalışıyordum.

Harry belimden tutup yavaşça bedenimi döndürdü ve tekrar belimi sardı. Kollarımı boynuna sarıp onunla bitişik hale geldiğimde alınlarımızı yaslayarak gözlerimi kapattım.

"Nasıl hissediyorsun?" Diye sordu Harry sessizce.

Gözlerim kapalıyken gülümsedim.

"Harika hissediyorum." Dedim burnumu burnuna sürterken.

Harry'nin dudaklarının sıcaklığını dudaklarımda hissettiğimde yavaşça beni öptü. Ona karşılık vererek ben de yavaşça onu öptüğümde elim yumuşak saçlarını okşuyordu. Harry belimde ki ellerini eteğimin altına sokup kalçalarımı kavradığında yanaklarıma basan sıcağı hissettim.

Kafasını yana eğerek öpüşmemizi hızlandırdığında beni kalçalarımdan kavradı ve kucağına aldı. Dudaklarımız ayrıldığında gözlerimi açıp sırıttım.

"Çok sabırsızsın." Dedim gülerek. Daha önce hiç yapmamış gibi acemice davranması beni mutlu etmişti çünkü en az benim kadar heyecanlıydı.

Beni yatağa doğru götürüp yatırdığında kendisi kalktı ve ceketini çıkardı. Ardından gömleği çıkıp pürüzsüz vücudu gözüktüğünde bütün odağımı kaybettim.

"Sana dokunmadan bir saniye bile geçirmek istemiyorum." Dedi Harry ayak ucuma gelip ayağıma uzandığında. Ayağımı nazikçe tutup kaldırdı ve bilekli ayakkabımın kemerini çözüp çıkardı. Diğerini çıkardığında kıkırdadım.

"Çok kibarsın." Dedim onu elinden tutup kendime çekerken. Harry bacaklarımın arasına girdi ve elbisemi kalçama kadar sıyırdı. Bizi ters döndürüp üstüne çıkmamı sağladığında yüzümden asla silinmeyen gülümseme ile tam orasına oturdum. Harry'nin yüz ifadesi değişirken kafasını geriye doğru attı.

Eğilip yavaşça dudaklarımızı temas ettirdim. Harry ellerini elbisemden içeri sokup iç çamaşırıma getirdi. Büyük elleri tenimi yakarken öpüşmemizi hızlandırdık. Beni tutup kendine bastırdığında ikimiz de inledik. Elleri elbisemi çekiştirmeye başladığında niyetini anlayıp doğruldum ve üstünde oturmaya devam ederken elbisemi sıyırıp attım. Harry bir küfür savurup elini göğüslerime koyduğunda gözlerimi kapattım. Bir eli karnıma inerken diğeri göğsümde durup sıktı.

Bir anda beni tutup tekrar altına aldı. Dudakları rastgele boynuma ve göğsüme öpücükler veriyordu.

"Sen harikasın." Dedi eli sütyen askıma giderken. Askılarımı sıyırıp omzumu öptü. Her noktamı öpüyor ve bunu yaparken yavaş davranıyordu. Islak öpücükleri beni çoktan uçurmuştu. Bir elimi külodumda hissettiğimde gözlerimi büyüttüm. Kendini hafif yana aldı ve bacaklarımı tek eliyle ayırıp bana baktı.

"Seni çok iyi hissettireceğim." Dedi dudağıma bir öpücük kondurduktan sonra.

Külodumu tek eliyle tutup indirdiğinde utançla başımı geriye yasladım. Altında sadece sütyenle yatıyordum. Utanmam çok normaldi.

Goddess Hera  // h.sWo Geschichten leben. Entdecke jetzt