Bölüm 25 : Korkutan Kriz

57K 3.7K 313
                                    

Merhaba Zeyfe'ciler! Dizi-film fandomları çiftlerin isimlerini böyle kısaltıp birleştirir ya, bir bende yapayım dedim. Ne dersiniz? Bundan sonra onların ismi Zeyfe olsun mu? (: Yorumlarınızı merakla bekliyorum...Bu haftasonu misafirlerimiz olacakmış, az önce öğrendim ve bu durumdan hiç memnun olmadım. Haftaya Pazartesi-Salı günü yine düzeni oturturuz diye düşünüyordum ama bakalım kısmet. Haber alamazsanız  bilginiz olsun diye söylüyorum.  Bölümde küçük hatalarım oluyor, onları görmezden gelirseniz çok sevinirim. (:  Bu arada tek bölümlük hikayem SEN BENİMSİN'i hala okumayan varsa okusun derim. Kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Allah' emanet olun... 

Aşıksan, kaybedersin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşıksan, kaybedersin.

Zeynep ne diyeceğini bilemedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zeynep ne diyeceğini bilemedi. Onun kokusu, onun sıcaklığı, onun kalbinin sesi bütün duyularını çepeçevre kuşatmıştı. Düzenli soluklar almaya çalışarak ona tutunda. Belini kavrayan kollarının rahatlığı sanki sadece belini değil, kalbini de sarmıştı. Akşamın başından beri çektiği acı sanki dinmiş gibiydi.

Yalnızca onun kollarının kuşatması altına girdiği için mi böyle huzurlu hissediyordu? 

"Ne düşünüyorsun?" Efe'nin sesinin sıcaklığı kulağını ısıttığında ürperdi. 

Dudaklarını güçlükle oynatarak, "Hiç," diye fısıldadı. 

Efe onun belini sıkıca kavrayarak dudaklarını genç kızın saçlarına sürttü. "Zeynep?" Öyle güzel sesleniyordu ki, genç kızın kalbi sıkıştı.

"Hım.." Sesi güçlükle çıkmıştı. Soluğu içine kaçmış gibi nefessiz bir şekilde dudaklarını araları. 

"Sana söylediğim o bütün her şeyi yalnızca...yalnızca bu gece için hiç söylememişim gibi sayabilir miyiz? Sanki aramız kötü değilmiş gibi..." 

Zeynep'in gözleri irice açıldı. Başını yasladığı göğsü kulağının altında gümbürdüyordu. Efe vereceği cevabı heyecanla bekliyordu. Belki de umutla... Zeynep ona ne diyebilirdi ki? Eğer onun dediğini yaparsa, ne olacaktı? Efe'nin aklında ne vardı? Ne planlıyordu? 

Aşk Engel Tanımaz |TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 3Where stories live. Discover now