Bölüm 38 : Güzel Kızıl

45.8K 3.2K 95
                                    

Selamlar...

Bu hafta biraz kısa bir bölüm gönderiyorum, kusura bakmayın o yüzden.Elde olmayan nedenlerden... Yorumlarınızı bekliyorum efendim, seviyorum hepinizi...

 Yorumlarınızı bekliyorum efendim, seviyorum hepinizi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kalbim...seninle, senin, ve hep sensin.

Genç kız kalbinin yerinden çıkacağını, ya da duracağını, ya da sonsuza böyle atacağını düşündü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genç kız kalbinin yerinden çıkacağını, ya da duracağını, ya da sonsuza böyle atacağını düşündü. Onun kollarının arasında, sıkıca sarmalanmış bir halde duruyor, seyircilere kapalı perdenin arkasında sessizce birbirlerine sarılmanın tadını çıkarıyorlardı. Zeynep biraz şoktaydı. Onun oyuna yetişemeyeceğini düşünerek üzülmüş ancak onu birden sahnede seyircilerin arasında kendisine evlenme teklifi ederken bulmuştu. 

Hiç beklemiyordu. Teklifin geldiğini dahi görmemişti. Efe ona yapacağı şeyler hakkında önceden ipuçları verirdi ama evlilik teklifi hakkında hiçbir şey belli etmemişti. 

Ya durup düşünmek gerekirse...genç adam bunu zaten yıllardır belli ediyordu. Bu durumda her an evlilik teklif edebilirdi. 

Sahne arkasında yükselen alkış sesleri ve seyircilerin salonu boşaltırken çıkardığı o sesler arasında genç adam onun belini bırakmadan geriye çekildi ve gözlerinin içine baktı. Zeynep kızarmaktan ısınmaya başlamıştı. 

"Gidelim mi buradan?" diye fısıldadı Efe. Güzel gözleri genç kızın yüzünün her bir hattını süzüyor, ona yakından bakıyor ve sevgiden izler bırakıyordu bakıp geçtiği yerde. 

Genç kız etraflarındaki insanlara kısa bir bakış attıktan sonra Efe'ye baktı. "Gidelim." 

Genç adam onun eşyalarını aldı. Üzerini değiştirmesine izin vermeden Zeynep'i taksiye bindirdi ve birlikte oturdukları eve gittiler. Yolda arabasının çekildiğini öğrendiler. Genç adam daha sonra halledeceğini söyleyip Zeynep'i asansöre sürükledi. 

Birlikte kendi katlarına çıkarlarken Zeynep heyecandan bayılmak üzereydi. 

Asansör durduğunda ve kendi katlarına açıldığında Efe onu şaşırtarak eğildi ve kucağına aldı. Genç kız çığlıkla karışık kahkahasına güçlükle bastırdı. Anahtarı kendisi çıkarıp sol eliyle kapıyı açtı ve içeriye girer girmez genç adamın ayağı ile kapıyı kapatışını gördü. 

Aşk Engel Tanımaz |TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 3Where stories live. Discover now