Bölüm 43 : Aşktan Ölmek (+18)

88.9K 3.3K 186
                                    

Selamlar ...oldukça uzun bir bölümle geldim size  (: normalde yarın akşam paylaşacaktım ama biliyorsunuz arada pazar gecesi paylaşıyorum bugünde öyle oldu, bölüm hazır olduğu için beklemeyin istedim. Daha erken paylaşmadım kusura bakmayın efendim ancak bu saate kaldı. Halvet bölümü  (😂😂😂) olduğu için aksam paylaşma kararı almıştım. Yorumları mutlaka bekliyorum. Mutlaka. İnsaallah beklediğiniz gibi bir bölüm olmuştur. İnanın yazdım ama daha okumadım.
Serçe için de Salı günü inşallah bir sorun olmazsa görüşürüz. Allah'a emanet olun efendim.

Sevdiğin insanla bütünleşmek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sevdiğin insanla bütünleşmek...ve tamamen onun olmak. Sonsuza dek...

Gecenin sonuna yaklaşırken Zeynep'in kalbi bambaşka bir duygu ile çarpmaya başlamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gecenin sonuna yaklaşırken Zeynep'in kalbi bambaşka bir duygu ile çarpmaya başlamıştı. Hiç bu kadar heyecanlandığını hatırlamıyordu. Kalabalık dağılıp geriye sadece aile kaldığında genç kızın eli ayağı titriyordu. Efe hemen yanında durmuş elini tutuyor, bir eliyle de beline sarılmış ona destek oluyordu. 

"Efe arabaya benzin koydun mu?" 

Efe yanında, "Koydum baba." diyerek güldü. Düğün kalabalığı dağıldığından beri annesi babası kardeşleri, herkes onlara sorular sorup duruyordu. 

Bütün gerekli eşyaları yanlarına almışlar mıydı? 

Zeynep'in ilaçları yanında mıydı? 

Arabanın bütün bakımı yapılmış mıydı? 

Genç adam yanında bütün sorulara cevap verirken Zeynep utanarak sessiz kaldı. Bütün herkesin onların gecenin sonunda beraber olacağını bilmesi utançtan kızarmasına neden oluyordu. Bu konuda kendisi de heyecandan ölmek üzereymiş gibi hissettiği için ayakta da zor duruyordu. 

"Sorularınız bittiyse biz artık gidebilir miyiz?"  Genç adam Zeynep'in belini daha sıkı kavradı. "Malum yolumuz biraz uzun. Gece yarısını geçtik bile."

Zeynep utanarak sessizce, "Efe..." diye inledi. Ailesinin anlayışlı gülümsemesi karşısında yerin dibine girmek istedi.

"Tamam oğlum, hadi yolunuz açık olsun." Ali karısı Elif'in omuzuna kolunu koyarak yeni evli çifte gülümsedi. "Siz gittikten sonra şu yeni aşıkları bir sorguya çekeceğiz. Bizim de işimiz çok." 

Aşk Engel Tanımaz |TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 3Where stories live. Discover now