Bölüm 33 : Ödeştik

49.4K 3.3K 159
                                    

Selamlar...adım adım sona.. (: Güzel bölümler göreceğiz inşallah..özellikle onların birlikte olmasını bekleyenler için söylüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...bölümler biraz yavan sıradan geliyor farkındayım..bitime kadar böyle. (: Bir yirmi küsür çatışmalarını izledik, artık durulma vaktidir...ben böyle bir yazarım. Masum bir aşkı çok dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Birbirlerini bu kadar seven iki insanın kavuştuktan sonra kötü şeyler yazmak ve onları üzmek istemiyorum. Güzel bitsin, hatırlarda güzel kalsın istiyorum.. Umarım beğenirsiniz...Kusurlarım olmuşsa affoluna.. 

Ödeşeceğimiz çok şey var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ödeşeceğimiz çok şey var. 

Gamze'nin seçtiği tulumu giydiğinde ve saçlarını da tek eliyle yandan ördüğünde güzel hissettiği kadar güzel göründüğünü umarak aynanın karşısına geçti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gamze'nin seçtiği tulumu giydiğinde ve saçlarını da tek eliyle yandan ördüğünde güzel hissettiği kadar güzel göründüğünü umarak aynanın karşısına geçti. Aynada gördüğü kızın yüzü öyle mutlu görünüyordu ki, gülümsemeden edemedi. Onun yanaklarında gülücükler açmasına sebep olan adam içeride hazırlanıyordu. Bu akşam ailesinin yanına gidecek olmalarından dolayı çok heyecanlıydı. Özellikle Efe'nin dudaklarını öpüp alnını onun alnına dayadıktan hemen sonra kaçar gibi onun yanından ayrılmış heyecanını bastırmak ister gibi kendini banyoya atıp elini yüzünü yıkamıştı. 

O odasından çıkana kadar Efe onun yanına gelmeyecekti biliyordu. Ona zaman tanıyarak sakinleşmesini bekliyordu. Genç adam Zeynep'in ne hissettiğinin ne düşündüğünün farkındaydı ve ona göre davranıyordu. 

O kadar düşünceli bir adamdı ki, Zeynep ona her geçen gün biraz daha aşık olduğunu hissediyordu. Sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi. Kalbi onunla dolup taşmıştı ve bu durumla nasıl baş edeceğini bilemiyordu. 

Aynanın karşısında kendisine bakan genç kıza bir kez daha gülümseyerek dudaklarına kırmızı bir ruj sürdü. Daha sonra derin bir nefes alarak hafif dolgu topuklu ayakkabılarını giyerek çantasını da alıp odadan çıktı. 

"Efe? Ben hazırım." 

Onun kendisini görünce ne tepki vereceğini düşündükçe hızlanan kalbini sakinleştiremiyordu. Destek aparatına tutunarak bir kez daha, Efe'ye seslendi. Bir dakika gibi bir süre sonunda koridorun başında Efe belirdiğinde bütün evde onu aramak üzereydi. 

Aşk Engel Tanımaz |TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 3Where stories live. Discover now