Bölüm 40 : Sözlüm

42.8K 2.9K 122
                                    

Selamlar...bölüm geldi efendim. (: 

Yorumlarınızı bekliyorum. İnşallah beğenirsiniz. Hatalar görebilirsiniz, kısıtlı zamanda hızlı hızlı yazmaya çalıştım. (: 

Allah'a emanet olun..(: 

   Her aşk kendi savaşıyla beraber geliyordu insanın kalbine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Her aşk kendi savaşıyla beraber geliyordu insanın kalbine. Ve insan o savaşı vermediği müddetçe aşkı da hak etmiyordu.  

Gece bitmek üzereydi ancak hala Zeynep ile Efe yanyana gelememişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gece bitmek üzereydi ancak hala Zeynep ile Efe yanyana gelememişti. İkisi de yanlarında ailesi varken birbirlerine hasretle gülümsüyor, aralarında yaşanan bu andan sonra birbirlerini özel olarak kutlamak istiyorlardı. 

Ancak herkes ayaklandığında Zeynep artık Efe ile yalnız kalacağı için sevinirken, Gamze ile Leyla, Zeynep'in yanında kalmayı teklif ettiler. Hem etrafı toparlar hem de bu gece Zeynep'i yalnız bırakmamış olurlardı. Genç kız onların varlığından keyif alsa da, Efe ile yalnız kalmak ve ona sarılmak istiyordu. 

Genç adamla göz göze geldiğinde onun hayal kırıklığı ile omuzlarını indirişini gördü. Genç adam mecburen bu gece karşıdaki dairesinde kalacaktı. Ancak yarın ona kavuşabilirdi. 

Herkes evlerine dağıldığında Zeynep, kapıdan Efe'ye el salladı. Genç adam kardeşine ve Leyla'ya kötü kötü bakışlar atarken kızlar arsızca kahkaha atıyorlardı. Efe onları boğmak ister gibi bakmaya başlayınca Zeynep kızları da aldı ve içeriye soktu. Efe'ye attığı son bakışta elini dudağına götürüp ona el salladı. 

Efe'nin yüzü ona dokunamamanın üzüntüsüyle daha da asıldı ve, "İyi geceler aşkım." dedikten sonra Zeynep'in kapıyı kapatmasını bekledi. 

Zeynep kapıyı kapatamıyordu sanki. Ona sarılmak, onu öpmek, kokusunu içine çekmek istiyordu. Bu gece aralarında evliliğe ilk adım atılmıştı. Evlilliğe yıllar önce ilk kez ona evlenmekten bahsettiğinde adım atmışlardı ama resmiyet olarak bugün çok anlamlıydı.

Kapıyı kapatmakta zorlanınca Gamze araya girerek Zeynep'i geriye çekti ve kapıyı ikizinin yüzüne pis bir gülümseme ile bakarak kapattı. 

Aşk Engel Tanımaz |TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 3Where stories live. Discover now