XKarinaxKeyX

61 10 1
                                    

Simplityy

În primul rând, cred că ai avut o sursă de inspirație. Această idee a fost folosită și pentru realizarea unui film, dar cu mici modificări. Nu pot să spun că nu îmi place, dar mă deranjează că nu este originală în totalitate.

În al doilea rând, apreciez că finalul descrierii este diferit de ce am mai întâlnit legat de aceasta idee. Ai reușit să introduci un element surpriză și să îmi captezi atenția.

În concluzie, pot spune că este una dintre lucrarile bune. Nu e perfectă, dar mi-a captat atenția și m-a pus pe gânduri pentru o posibila continuare. Felicitari!

Nota: 8

IuliaBucur1

Desi ideea pare interesanta, ai cateva greseli care ma fac sa nu mai fiu atat de interesata de continuare.Ideea robotilor care distrug lumea este deja foarte cliseica si plictisitoare. Mi-a placut totusi aparitia robotului cu sentimente ce te scoate din tiparul obisnuit cu roboti si invazii, insa de ce doar unul? Nu au putut fi creati mai multi? Si de ce s-ar intoarce impotriva semenilor lui doar pentru ca are sentimente?  

Nota: 8,5


Tasmmyn

  Imi place mult inceputul si faptul ca evidentiezi realitatea asa cum va fi de fapt, dar de ce robotii sa omoare oameni? Sa creezi un androit cu sentimente ca sa ii opresti pe cei fara sentimente, pare cam absurd si nu robotul salveaza lumea, ci creatorul prin creatiile sale, asa ar trebui sa fie pusa problema. 

Nota: 9


LittleBlackStar252

O alta lucrare care ma face sa ma simt multumita cu faptul ca am deschis acest concurs. Foarte bine scrisa si cu adevarat realista. Imi place mult ideea de robot cu semntimente. E foarte originala. Am totusi o nelamurire: de ce s-a facut un singur robot? Ca rezolvare aici ai fi putut sa mentionezi ca are nevoie in construire de un material greu de gasit. Trebuie sa spun ca imi place enoprm si numele personajului. O idee foarte buna, felicitari! 

Nota: 10


Total:35,5

Next Big WriterNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ