Adriamica

48 7 1
                                    

Simplityy

În primul rând, consider că este o descriere lungă. Aș fi preferat să renunți la unele detalii și să te axezi doar pe ce este strict necesar. În al doilea rând, ideea este originală. Mi-ai captat atenția de la primele cuvinte. Îmi doresc să găsesc o continuare pentru că mi-ai activat curiozitatea. Felicitări! În al treilea rând, lipsesc alineatele. Este o descriere, dar acestea sunt necesare. În concluzie, cred că te-ai descurcat foarte bine la această probă. Ești talentată, dar trebuie să ai mai multă grijă la detalii. Acestea fac diferența, cântăresc foarte mult. Sper că o să am șansa de a vedea o evoluție. Nota: 8,5


IuliaBucur1

Imi place foarte mult ideea cat si modul tau de a scrie. Singura mea atentionare este sa nu mai bagi atatea cuvinte complicate,mai ales intr-o descriere. Am fost atat de concentrata sa inteleg acele cuvinte incat la un moment dat m-am pierdut. In rest, nu am ce comenta. Felicitari! 

Nota:10  


Tasmmyn

Iti recomad sa nu mai folosesti cuvinte complicate, vei aburi cititorii ce nu le cunosc. De asemenea mi s-a parut ca ai terminat putin prea brusc. 

Nota:10


LittleBlackStar252

Spre deosebire de colegele mele, voi spune ca imi plac acele neologisme pe care le-ai folosit. Ma introduc in atmosfera futurista a cartii, impreuna cu numele folosite pentru personaje. Ideea este oarecum noua, ceea ce tin sa apreciez. Chiar astept o continuare.

Nota:10

Total:38,5


Next Big WriterWhere stories live. Discover now