Emmaaria97

68 8 3
                                    

Simplityy

În primul rând, titlul e clișeic. Mă irită aspectul acestuia. Acel „vs" nu trebuie folosit pentru o lucrare. În al doilea rând, descrierea este lipsită de logică. Adelaide are patruzeci și cinci de ani, dar ne întoarcem la vârsta de treizeci. Lupta nu s-a sfârșit, dar nici nu a început. Ai neglijat cronologia poveștii, iar rezultatul a fost un amestesc de informații. În al treilea rând, alineatele lipses. Am o mare problemă cu lipsa acestora. Plus, aș fi preferat să folosești literele pentru prezența anilor. În concluzie, ideea este clișeică și lipsită de logică. Există foarte multe lucruri ce au la bază lupta dintre oameni și roboți. Cred că este și un film. Aș fi preferat să scrii o lucrare originală. Nota:6


IuliaBucur1

 Nu prea am inteles despre ce este vorba. In prima fraza apare Adelaide. Cine este Adelaide? Si de ce se lupta de una singura? Mie asa imi reiese din ceea ce am citit. Apoi ai inceput sa spui despre atractia ei fata de Franta si de sangele albastru de care nu avea nicio idee? Este o descriere totusi, de ce ne pierdem in asemenea detalii si cu ce ma ajuta pe mine aceste informatii daca eu inca nu am citit cartea?Insa cea mai mare greseala din punctul meu de vedere este cea in care ai spus:" acum ca a reusit sa treaca de pragul celui de-al 45-lea an"-(presupun ca Adelaide) ca mai apoi tot tu sa zici( tot de Adelaide):" insa, abia dupa 30 de ani de existenta...". Care e logica? Poate mi-o explici si mie fiindca nu inteleg.  

Nota:6,5


Tasmmyn

  Ai inceput in suspans la primele cuvinte, dar s-a risipit la jumatatea primului paragraf si cine ar trebui sa fie Adelaide? O detectiva cu puteri supranaturale, o vrajitoare, un viching? Sfarsitul e si el promitator dar ar trebui sa lucrezi mai mult la continut.

Nota:7,5


LittleBlackStar252

Ideea intr-adevar nu este originala, incepand cu titlul care este total cliseic. Totusi ceva din descrierea ta ma atrage si asta consider ca este cel mai important la o descriere. Ai grija la punctuatie, fiindca ai unele greseli la capitolul asta. La fel ca uneia dintre colegele tale, o sa iti zic ca mi-ar fi placut un nume mai futurist. Per total mi-a placut ce ai reusit sa faci. Tin sa mentionez si ca eu am inteles aspectul legat de varsta ce a parut a deranja pe toata lumea.


Nota:7,5

Total: 27,5







Next Big WriterDonde viven las historias. Descúbrelo ahora