Finala- Partea a doua

127 4 13
                                    

Foarte multe nu sunt de spus. Proba anterioară s-a încheiat dezamăgitor, dar propun să nu poposim foarte mult asupra ei. Am o veste bună, mai ales pentru Deea005Killer : această probă se încheie fără eliminări. Totuși, deoarece nimic nu este făcut în van, avem o veste bună și pentru Adriamica. Ea este scutită de următoarea probă și trece direct în finala Next big writer. Felicitări!


Mi-ar plăcea totodată să anunț și premiile, ce au fost în discuții până acum puțin timp.

Ocupanta locului trei va primi follow și listare la o carte la alegere de pe contul concursului, dar și șansa de a sări peste o probă, în cazul participării la sezonul doi

Ocupanta celei de-a doua poziții va primi  follow și listare la o carte la alegere de pe contul concursului și șansa de a scrie o carte în colaborare cu una dintre cele tre jurate ale concursului.

În cele din urmă, câștigătoarea va primi  follow și listare la o carte la alegere de pe contul concursului, împreună cu postul de jurat pe ediția viitoare a concursului


Acum să revenim la a doua probă a finalei, cea care decide ocupanta locului trei. Concurentele vor avea de scris un pragraf de minim 1500 de cuvinte, din perspectiva unei persoane ce se află în stare de ebrietate. Tema paragrafului este la alegere.

Proba se încheie la data de 25 mai, ora 22:00


Next Big WriterWhere stories live. Discover now