TioCornet

40 6 1
                                    

Simplityy

În primul rând, titlul este interesant. Ai ales unul original, dar nu cred că se potrivește perfect cu ideea.

În al doilea rând, descrierea m-a dezamăgit. Nu ești singura ce a abordat ideea luptei dintre roboți și oameni. Ai folosit cuvinte minunate și ai oferit sclipici lucrării, dar descrierea este clișeică. În al treilea rând, lipsesc alineatele. Este o descriere, dar alineatele sunt necesare. În concluzie, mi-a plăcut titlul, dar aspectul și conținutul descrierii lasă de dorit. Nota:7


IuliaBucur1

  Ai un mod foarte interesant de a scrie, dar au existat unele aspecte pe care nu le-am inteles. Cel mai bun exemplu este aceasta fraza:" Putem zice ca istoria se repeta in cel mai crunt fel posibil, daca intelegeti ce va zic".Eu personal nu am inteles ce ai vrut sa zici. Din cate stiu eu, nimic din ceea ce ai spus tu nu s-a mai intamplat pana acum. 

Nota:8,5


Tasmmyn

  Povestirea la persoana 1 e cea mai buna forma de a scrie si ti-o spun din proprie experienta, asa devii personajul poveştii tale. Oliver vine din viitor in prezent?Ideea cu catacombele e buna, dar sa prezinti si o acţiune acolo. S-a cam repetat faza cu tahnologia si robotiii si in lucrarile precedente. Imi place mult finalul.

Nota:9,5


LittleBlackStar252

Trebuie sa incep prin a spune ca imi place foarte mult titlul, straneste interesul, iar descrierea nu se lasa mai prejos. Imi place si faptul ca ai scris la persoana I, nu cred ca m-ar fi atras atat de tare daca era o povestire obiectiva. Ideea nu este noua, dar forma in care ai scris-o face cititorul sa vrea sa afle ce urmeaza sa se intample, ceea ce cred ca e cel mai important. Imi place si felul in care ai introdus indicii, foarte natural. 

Nota:9

Total:34

Next Big WriterWhere stories live. Discover now