Deea005Killer

27 0 0
                                    

Simplityy

În primul rând, lucrarea ta este foarte scurtă. Nu ai transmis foarte multe sentimente sau stări. Nu pot spune că ai conturat starea personajului pentru că nu ai pus accentul pe aceasta. Ai încercat să realizezi o paralelă între trecut și prezent, dar nu ai reușit. În al doilea rând, aspectul lucrării este acceptabil. Ți-am atras atenția și la probele trecute, există o evoluție, dar este nevoie de mai mult. Trebuie să fii mai atentă și să citești textul de mai multe ori. În concluzie, nu pot spune că lucrarea ta îndeplinește cerințele în totalitate. Ai încercat, dar te-ai pierdut în detalii.Nota:8


IuliaBucur1

Ideea este bună, însă nu ai îndeplinit condiția probei legată de dimensiunea lucrării. De asemenea, am observat și câteva greșeli de exprimare și de scriere. 

Nota:6,5 


LittleBlackStar252

Eu inteleg ce ai vrut tu sa faci aici si poate ca in alte conditii as fi apreciat, dar nu se pliaza pe cerinta. In primul rand, da, este un paragraf foarte scurt si extrem de sec. Nu ai reusit nici macar sa imi transmiti starea de depresie pe care o are personajul fata de pieredere suferita. In alta ordine de idei in naratiune trebuiau sa fie observabile efectele alcoolului, ceea ce la tine a lipsit cu desavarsire. Sunt profund dezamagita sa vad genul acesta de lucrari in finala.

Nota:7

Total:21,5

Next Big WriterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum