AnneMarie222n

40 2 0
                                    

Simplityy

În primul rând, nu cred că ai înțeles cerința. Trebuia să relatezi o întâmplare semnificativă. Tu ai prezentat drumul spre aeroport și zborul cu avionul, fără a introduce detalii ce ar putea să transforme întâmplarea în una semnificativă. În al doilea rând, îți lipsește linia de dialog. Cred că ți-am mai atras atenția, dar am observat că nu te deranjează să repeți greșeala de mai multe ori. Ai făcut și greseli de exprimare. Gemenii sunt frați, așa că nu înțeleg de unde a apărut uimirea personajelor. În al treilea rând, nu ai introdus nici măcar un element interesant în toată lucrarea. Acțiunea și descrierea sunt simple, lucrarea pare a fi limitată. Nota: 6,5


IuliaBucur1

Cand citeam, aveam impresia ca ideea se termina fix la mijloc. Consider ca ai fi putut sa scrii putin mai cursiv. In rest, nu am nimic de comentat. Ideea mi-a placut.

Nota:9


LittleBlackStar252

In primul rand, mi se pare ca ai superficializat scrierea din start cu "mai mergem aproximativ cinci minute". Cred ca ar fi fost mai bine fie sa descrii ce se intampla si la ce se gandeste ea in acele cinci minute, fie sa incepi cu apelul telefonic, precizand eventual scurt, la inceput, ca mereg cu taxiul de cinci minute.

Mai mult, am gasit greseli de punctuatie (ex: "insa eu la bunatatea pe care o am nu reusesc", trebuia sa fie "insa eu, la bunatatea pe care o am, nu reusesc). La replica citata mai devreme trebuie sa spun si ca mi se pare putin penibil ca o persoana sa spuna despre sine ca este foarte buna. Puteai sa ii atribui alte ganduri din care sa reiasa acest fapt. Daca era un narator obiectiv, as fi trecut cu vederea, dar nu si aici.

In al treilea rand, ai spus ca este ora 9:40, iar zborul ei este la 10:05. Acest lucru nu este posibil. In aeroport trebuie sa fii cu circa doua ore inainte de zbor.

Cand astepta un alt taxi, iarasi ai grabit actiunea. Cred ca ai fi putut sa ii descrii trairile ca sa utilizezi acest timp mai frumos, mai ales avand in vedere faptul ca ea se afla intr-un moment de cumpana. Ai grabit si drumul ei spre aeroport. Plus, exprimarea "noi in timp ce discutam eram pe drum" imi da impresia ca ai inceput sa scrii ieri. Si zborul l-ai grabit. Nici bine n-au decolat si deja sunt la mare inaltime.

Mai mult, faptul ca se joaca Candy Crush e nerealist, cam ca tot ceea ce tine de zbor. In avion in general telefoanele trebuie sa stea inchise. Plus, acest joc are nevoie de internet pentru a se deschide. Nu stiu de unde a facut ea rost de net in avion.

Cu siguranta puteai face mult mai mult

Nota: 6

Total:21,5



Next Big WriterWhere stories live. Discover now