36. Fejezet

583 68 21
                                    

"Óvatosan átfogtam a derekát és egymást átkarolva nyomott el az álom."

-Ohjajaj- nyögtem fel

A kórház egyik kényelmetlen székén ébredtem. A derekam  minden pontja sajgott. Éreztem, hogy a vállamban csomók keletkeztek. Kezemmel odakaptam és elkezdtem masszírozni. Zack felé néztem, aki még nem ébredt fel. Gondolom még ábrándozik odaát.
A hasam korogva adta tudatomra, hogy ételre van szükségem. Feltápászkodtam a székből és kifele menet adtam a barátom arcára egy csókot. Lementem a földszintre  és beálltam a büfé hosszú sorába. Vettem egy sonkás és egy rántott húsos szendvicset. Hozzá italként két kólát. Beszálltam a liftbe és felmentem a kórterembe.
Bekanyarodtam a folyosóra és azt vettem észre, hogy orvosok rohangálnak ki-be Zack szobájába. Pár másodperccel később őt tolták ki ágyon. Lefagytam ott, a folyosó közepén. A kezeim közül kicsúsztak az ételek és a földön landoltak a két kólával együtt. Morogva lökött arrébb egy ápoló. Két orvos és egy nővér futott Zack mellet. A nővér az infúziót tolta az ágy mögött. Odarohantam az ágy mellé és futottam velük.

- Kisasszony. Nem jöhet ide. Kérem fáradjon el innen. Ha hozzá tartozó majd később meglátogathatja. Most nem alkalmas.- hadarta az egyik

- A barátnője vagyok! Mi történt? Hova viszik?- kérdeztem a dokit

- Megállt a szíve.- a szemeimben elkezdtek gyűlni a könnyek- Ne aggódjon. Sikerült újraéleszteni. Most visszük a műtőbe. Valamiért belső vérzése lett. Kérem ne jöjjön tovább.- állított meg egy ajtónál

Ne ne ne ne ne. Ezért nem ébredt fel. Mi lehet ha valaki megtámadta? De akkor engem miért nem? Istenem. Azonnal vissza kell mennem! És egyébként is. Miért nem apa volt vele? Hiszen ő az orvosa.
Előszedtem a gatyám hátsó zsebéből a telefont és csörgettem aput.

- Baj van?- kérdezte azonnal fáradt hangon

- Hol vagy?- kérdeztem a sírástól remegő hangon.

- Itthon. Reggel lett vége a műszakomnak. Mi történt? Megijesztesz.

- Zacket elvitték a műtőbe. Valami belső vérzésről magyaráztak. Nem tudom. Gyorsan elrohantak vele.- zokogtam

- Dr. Montgomery van vele. Ővele cserélek reggel. Felhívom a recepciót és érdeklődök felőle. Rendben? Kicsim szedd össze magad! Nyugodj le. Ha magányra vágysz menj be az irodába. Van kulcsod, igaz?- hümmögéssel válaszoltam- Amint megtudok valamit hívlak, oké?

- Ühüm. Köszi apu. Nagyon- szipogtam

- Nincs mit. Nemsokára hívlak. Nyugodtam el aludhatsz is. Na megyek intézkedni. Ne csinálj hülyeséget. Puszi.

Apu letette én pedig megindultam az iroda felé. Betettem a kulcsot a zárba és bementem. Bent ledőltem a fotelba és próbáltam elaludni.

Odaát az összegyűrött takaró és egy vérben fekvő Luna fogadott. Az asztal négy lába négy felé állt összecsuklottam. Kezem a szám elé kaptam és oda pattantam Lunához. Megnéztem a pulzusát és hála a jó istennek még volt. Fellélegeztem, de csak egy pillanatra. Az egyik kezét a nyakam köré tekertem és sokadik próbálkozásra sikerült felemelnem és megtartani. Az ágy felé hurcoltam és óvatosan letettem. A fekvőhely azon felén, amin mi feküdtünk Zackkel egy nagy vörös vér folt díszelgett. Megfagyott a vér az ereimben. Lehunytam a szemem és elszámoltam háromig. Luna felé fordultam és megvizsgáltam. A bézs színű ingét teljesen átáztatta a vér. Fogtam az íróasztalon lévő ollót és levágtam róla. Az oldalán tátongó seb felszakadt, így még több vér volt. Valószínűleg ezért ájult el. Fogtam az elsősegély ládát és előszedtem a fontos dolgokat. Lefertőtlenítettem és bekötöztem.
A nadrágja egy része szakadt volt gondolom ott megvágták. Ott is megismételtem ezeket.

- Luna. Luna!- óvatosan elkezdtem rázogatni. Muszáj át jönnie, mert csak az ő segítségével tudom megtalálni a barátomat.- Kérlek Luna. Nagyon kellene a segítséged.

Leültem mellé és a kezembe temettem a fejem. Valami megérintette a térdemet. Odakaptam a fejem és Luna pislogott rám fáradtan.

Gyerekek egy kis új rész pótlásként az utolsó pár hónap kimaradása miatt.
Addig írtam míg a jegyzettömb ki nem jelezte, hogy többet nem tudok írni. Remélem tetszik.
Köszönöm a 40+K-t.😱😱 Ne tudjátok meg mennyire boldog vagyok.💟💟
Puszi mindenkinek, és köszönöm, hogy ennyi kimaradás után is olvassátok ezt a bénácska sztorit.😇
🙏🙏

ÁlomvilágWhere stories live. Discover now