Eltűnésem

237 12 24
                                    

Sziasztok!
( Ha valaki nem akar egy szánalmas magyarázatot olvasni, az ugorjon a végére)
Azthiszem egy kis magyarázattal tartozok nektek, hogy miért nem volt rész az utóbbi egy évben (még leírni is borzalmas).
Tudjátok, elkezdtem ezt a könyvet komolyabban átírni, mert igazi könyvet szerettem volna belőle . Nagyon jó volt, sok ötletem volt és szerintem jól is sikerültek a megírt fejezetek. Az egyiket nagyon állatúl megírtam, szerintem életembe nem írtam olyen jót mint akkot. Megírtam vagy hat oldalt, szépen megfogalmazva, értelmesen és elmentettem. Utána egy héttel később folytatni akartam, de nem volt meg az a hat oldal. Hát teljesen levitt az életről. Emlékeztem egy két elemre, mondatra, de mikor újra akartam kezdeni egyszerűen semmi kedvem nem volt hozzá, úgymond hogy sose lesz olyan jó mint az előző. Azóta nem is nyúltam hozzá.
Ezek után gondoltam akkor folytatom itt a könyvecskét, de mikot elkezdtem volna írni semmi ötletem nem volt. Szóval félretettem. Kövezzetek meg, de ezek után teljesen kiment a fejemből.
Tavaly tavasszal családi gondok akadtak, ami az egész nyaramra kitejedt elég negatívan. A nyár végére mondhatni rendbe jöttek a dolgok, barátom lett. És igen, ezentúl vele foglalkoztam 3 hónapig, utána szakított velem. Nem nagyon értettem a dolgokat mert fátyolosan fogalmazott és jött azzal a szöveggel hogy csak egy kicsit engedül szeretne lenni. Ezek utan egy hónapig semmit nem beszéltünk, életkedvem sem volt. Után megint elkezdtünk beszélgetni, találkozni. Pár hónapra rá megtudtam hogy volt barátnője mikor együtt volt velem és ne tudjátok meg mennyire elment az életkedvem mindentől. Na mindegy, nem szeretném az egész életemet kiteregetni, meg nemhiszem hogy érdekel titeket, de emiatt nem voltak részek, sajnálom!
És most jön a nagy kérdés gyerekek. Minden sínen van az életemben mostmár, mennyire érdekelne titeket, ha ez a sztori folytatódna?
Olvasnátok, vagy nem emlékeztek semmire se belőle és így már nem is érdekel annyira titeket?

Puszi: SziL

ÁlomvilágWhere stories live. Discover now