26//Bir daha senden gitmek mi?Asla.

3.3K 106 25
                                    

Bölüm @dieforreckless için, multimedia da ondan geldiii :) teşekkür ederim kanka senle burda tanıştık daha yeni ama çok sevdim seni :DD ♥

MULTIMEDIA: @DIEFORRECKLESS'TEN GELENLER VE YAZARKEN DİNLEDİĞİM ŞARKI -REDD~MUTLU OLMAK İÇİN- :)

Gecikmeden dolayı özür dilerim öncelikle ancak iyi bir bölüm oldu gibi gibi. 1K oyu, +350 yorumu, 27K okumayı aştık! Allah'ım o kadar mutluyum ki bir betimlemesi yok! Hepinizi çok seviyorum. Tüm oylar, yorumlar için teşekkür ederim. Ankete katılanlara ayrı ca teşekkür ederim! Aslında bugün kesit, yarın bölüm yayınlayacaktım ancak içime sinmedi ve sabah erken kalkmama rağmen oturdum bölüm yazdım. Şuan saat 03:19. Arkamda duran yatağa kendimi atmak için sabırsızlanıyorum. (BU KISMI BÖLÜMÜ TAMAMLADIKTAN SONRA YAZDIM) Uyumayanlara şimdiden, uyuyanlara ise uyandığında iyi okumalar diliyorum. Hepiniz benim arkadaşımsınız biliyorsunuz :D

Eğer hikayeyle/gerçek hayatla/benle/herhangi bir şeyle ilgili sorunuz olursa gelen kutuma, mesaj panoma, yoruma beklerim. Gelen tüm yorumlara elimden geldiğince cevap veriyorum, biliyorsunuz. Ancak evde değildim falan filan derken atladığım yorumlar oldu ne yazıkki. arada buldukça cevap vermeye çalışacağım. 

İTHAF İSTEYENLER MESAJLA VEYA YORUMLA BİLDİREBİLİR :)

İYİ OKUMALAR;

-Efe'den-

"Üzgünüm Efe, yapamıyorum; yapamayacağım. Ben böyle devam edemem. En azından, bir süre kendimi dinlemem, kafamı toparlamam gerek. Vurulman için özür dilerim ama biliyorsun ki benim elimde olan bir şey değildi." biraz soluklandım ve derin bir nefes aldım. Elbette elinde değildi... "Hatta her şeye rağmen sana bir şey olmaması en çok beni sevindirmiştir." bundan adım gibi eminim... "Her neyse, gitmemin sebebini biliyorsun, seni sevdiğimi de." bende seni çok seviyorum meleğim. Vedalar nasıl yapılır bilmem, kısa süreli bir ayrılık olsa bile. Biz seninle hiç ayrılmamıştık çünkü..." kağıdın ıslanmış yerine parmağımı sürttüm ve inleyerek kafamı geriye attım. Ağlamasından nefret ediyordum! "Bu suçu tek sana yıkamam çünkü hiçbir hata tek taraflı değildir. Seni mutlu edememiş, sevmediğimi hissettirmiş olabilirim... bunlar içinde özür dilerim."asıl ben özür dilerim. "Peşimden gelme," tarzı şeyler yazsam da, beni dinlemeyeceğinden adım kadar emin olduğumdan yazmayacağım; sadece en aklına gelmeyecek yere gitmeye çalışacağım. Ben gelene kadar, kendine iyi bak. Hoşçakal.

-Ilgın"

Notu hırsla kenara koydum ve ısrarla çalan kapıya yöneldim. Dikişlerimin ve yeni ameliyat olmamın el verdiğince hızla kapıya doğru ilerlerken bir yandan Ilgın'ın kokusu (YAZAR NOTU: Ilgın'ın Parfümü, Wish of Love) canımı yakıyordu.

Sıkıntıyla kapıyı açtığımda ağır kadın parfümü kokusu her yeri sardı.

Arya. Diğer adıyla; Allah'ın cezası.

Boynuma atladığında hırla geri ittim. "Dikişlerim." diyerek zoraki gülümsedim. Yani, durum şu ki bir zamanlar öptüğüm kızı kırmak istemiyordum. Hey! Küfretmeyin, ne yapabilirim? Ben iyi bir adamım. "Ah!" diyerek saçlarını karıştırdı. "Ben... üzgünüm."

Tekrar zoraki ve yapmacık bir şekilde gülümsedim. Beni yavaşça kenara iterek içeri geçtiğinde göz devirdim.

Sabrımı zorlamamalıydı.

Popüler Beşli || Düzenleniyor.Where stories live. Discover now