TANIŞMA

12.6K 491 169
                                    

Evet kurtlarım bir marichat hikayesi ile karşınızdayım şimdi biraz hikâyeyi tanıyın

1- Marinette okulun en güzel kızı olarak seçilmiştir ve bu yüzden okuldaki nerdeyse bütün erkekler ona aşıktır ama kendi sınıfından ona aşık olan yoktur yada o öyle sanıyordur.

2- Adrian, Marinetteye lise 1 den beri aşıktır onu deli gibi seviyordur fakat onu reddetmesinden korktuğu için ona duygularını söyleyemiyor.

3- Chatnoir Paris'in tek kahramanıdır Ladybug diye bir kahraman yoktur Chatnoir akumayı avucunun içine alarak iyileştirir gerçek kimliği bildiğiniz gibi Adriandır.

4- Sınıftaki herkes birbirleri ile iyi anlaşır şuan lise 4 deler.

5- Chole çok iyi birisidir Marinette ile çok iyi kankadır Adrianı sadece arkadaşı olarak görür ve Adrian'ın Marinetteye aşık olduğunu biliyordur bu yüzden o da Adriana Marinetteye açılması için yardım eder.

6- Nino herkes ile iyi anlaşır fakat Adrian ile bı farklıdır onu olmayan kardeşi gibi görür bu yüzden Marinetteye açılması için yardım eder ayrıca Adrian'ın Chatnoir olduğunu biliyordur şans eseri onu dönüşürken görmüştür Adriana bunu söylemiştir Alyaya aşıktır.

7- Alya Marinette'nin en iyi kankasıdır herkes ile iyi anlaşır Adrian'ın Marinetteye aşık olduğunu bilmiyordur Ninoya aşıktır.

Evet şimdilik bu kadar yakında bölüm gelir umarım bu hikayeyi de beğenirsiniz oy verip yorum yapmayı unutmayın sizi çok seviyorum by by 😘😘

İlk Aşkım : MarichatWhere stories live. Discover now