İLK ÖPÜCÜK: MARİCHAT

5.6K 310 142
                                    

Adrian

Parti gayet güzel gidiyordu. Tabi Marinette hariç çünkü sarhoş olmuştu. Ah kızım ya biliyordun sende yan etki yaptığını neden içiyorsun. Off neyse zaten partide bitmişti. Bende Marinetteyi alıp dışarı çıktım. Hava rüzgarlıydı ve Marinette'nin eteği uçuşuyordu. Buda beni sinir ediyor. Offf ama aklıma bir fikir geldi.

"Aaaaa kızlar bakın Chatnoir!"

Dediğimde ikiside gösterdiğim yere baktı.

"Adrian orada Chatnoir yok ki!"
Dedi Chole

"Ama az önce oradan geçti. Sen Marinetteye göz kulak ol. Ben Chatnoiri çağırmaya gidiyorum."

Diyip arkama bakmadan koştum. Chole arkamdan bağırıyordu ama dönüp bakmadım. Hemen gizli bir yere gidip dönüştüm.

Sonra Marinette'nin yanına geri gittim. İkiside bana bakıyordu. Tabi Chole şaşkın ama Marinette gülerek bakıyordu.

"Merhaba bayanlar Adrian beni çağırıp evine gitti. Ben Marinetteyi evine bırakırım. Chole sende evine git artık."

Dediğimde Chole 'tamam' diyip arabasına bindi. Bende Marinetteyi kucağıma alıp bir çatıya atladım.

"Kahramanım benim canım kedim!"

Diye bağırdı Marinette. Bende onun bu haline güldüm. Ah bu kızın kafası gitmiş dünyanın öbür ucuna.

Sonunda evine geldiğimde onu yatağın üstüne bıraktım ve dolabından pijamasını alıp yatağın üstüne koydum. Sonrada arkamı döndüm.

"Hadi üstünü değiştir prenses."

Dedikten sonra birkaç tıkırtı sesi geldi. Sonrada omuzumda bir el hissettim. Arkamı dönmeden kafamı biraz çevirip göz ucuyla ona baktım evet giyinmişti.

Bu yüzdende bende arkamı döndüm. Çok tatlı bir şekilde bana bakıyordu. O mavi gözleri ışıldıyordu, dudakları hafif büküktü, ellerini enseme getirip beni kendine çekti.

Ah napıyor bu kız bu kadar yakınlık bana fazla ama gerçekten kalp krizi geçirmem an meselesi!

"Çok tatlısın."

Dediğinde düşüncelerimden çıktım ve;

"Senin kadar tatlı olamam."

Dedim ve sonra olan oldu!

Anında dudaklarıma yapıştı! Ben olayın şokunda olduğum için hiçbir şey yapamıyordum ama hemen bir şey yapmam zorundayım!

İç sesim ikiye ayrılmıştı birisi -Marinette sarhoş ve bu yaptığına fırsatçılık derler ayrıl hemen ondan- diyor birisi ise -oğlum kız seni öpüyor sen 4 yıldır o dudakları öpmek istemiyor musun karşılık ver gitsin nede olsa yarın uyandığında hiç birşey hatırlamayacak karşılık ver lan gerizekalı- diyordu.

Bence ikincisini dinlemek daha mantıklı diye düşünüp bir elimi beline diğer elimide ensesine atıp onu kendime daha çok çektim ve ona karşılık verdim.

Bu çok güzel bir his nasıl anlatıcağımı bilmiyorum. Hani derler ya anlatılamaz yaşanır aynı o yani bu duyguyu asla anlatamam!

Bir süre sonra benden ayrıldı. Fakat ben kendimi fazla kaptırıp o benden ayrılır ayrılmaz onun dudağına bu sefer ben yapıştım. O da bana karşılık veriyordu.

Fakat bu durum benim için hiç iyi değildi çok fazla heyecan yapıyorum ve benim kalbimde sorun var.

Kalbim sıkışıyor ve gözlerim kayıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bunu bitirmem lazım böyle devam ederse sonum hiç iyi olmayacak!

Hemen onu öperken yatağın yanına geldim ve onunla öpüşürken onu yatağa yatırıp ayrıldım ondan. Zaten o da yatağa kafasını koyar koymaz uyudu. Bende hemen evden çıkıp bir çatının üstüne oturup ellerimi yere koydum.

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Göğüs kafesim hızla inip çıkıyordu. Çok hızlı nefes alıyordum ama bir yandan da gülüyordum. Kesinlikle delirdim ben kesin delirdim. İstemsiz bir şekilde elimi dudağıma götürdüm. O beni öpmüştü evet o beni öpmüştü öptü!

Burada durmam tehlikeliydi. Her an düşüp bayılabilirim. O yüzden çatıdan kalkıp zorda olsa evime gittim. Camdan içeri girdikten sonra dönüşümden çıktım ve yatağa oturdum ellerim ayaklarım titriyordu. Tabi birde dudaklarım titriyor. Daha önce hiç böyle olmamıştım.

Plagg bana 5-10 saniye baktıktan sonra insan haline döndü. Tabi ben söylemeyi unuttum; Plagg insan haline dönüşebiliyordu sadece boyu, kilosu falan filan insan halinde oluyor vücudu baştan aşağı siyah aslında.

Hemen komidinin üstündeki bardağa su koyup bana verdi. Bende zorda olsa suyu içtim. Plagg bana endişeli gözlerle bakıyordu. Birazda olsa sakinleşmiştim ama yinede kötüydüm. Bu iş böyle olmayacaktı. Hemen odamdan çıkıp koridorda bağırmaya başladım;

"Baba baba yardım et baba!"

Diye bağırınca babam üst kattan aşağı indi. Beni görünce hemen yanıma geldi çok telaşlıydı!

"Adrian oğlum noldu sana?"
Dedi babam

"Baba kalbim sıkışıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum!"

Dediğimde hemen aşağı indi ve elinde bir hap ve su ile geri döndü. Hapı ağzıma atıp suyu içtim. 1-2 dakika sonra sakinleşmiştim beynim uyuşmaya başlamıştı.

Babam beni yatağa yatırıp iyi olup olmadığını sordu. Bende iyi olduğumu söyledikten sonra odadan çıktı.

Ah sadece bir öpüşme ile nasıl bu hale geldim ben!? Evet kalbimde sorun var maalesef. Fazla heyecan yapmamam gerekiyordu ama Marinette ile öpüşürken çok fazla heyecan yaptım. Sonumda bu oldu az daha ölüyordüm ya!

"Eee ne demişler herşeyin fazlası zarar. Adrian Agresteye de heyecanın fazlası zarar!"
Dedi Plagg

İçtiğim haptan dolayı uykum gelmeye başlamıştı. Bu yüzden bende kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Devam Edecek

Evet arkadaşlar bugünlük bu kadar oy verip yorum yapmayı unutmayın bir sonraki bölümde görüşmek üzere by by 😘😘

Kelime sayısı= 750

İlk Aşkım : MarichatWhere stories live. Discover now