_•Don't worry_•

18.3K 129 25
                                    

________

Elimle oynarken sessizce üvey annemin gelmesini bekliyordum . Bu gün beni almaya gelecekti ve yeni evimi görecektim. Konuşmamla ilgili beni zorlayacak birine benziyordu. Ben de konuşmayınca büyük ihtimalle yeniden buraya bırakılırdı. Onunla doğmamıştım ve onun beni bırakması umrumda olmazdı. Birinin beni çağırmasıyla o tarafa doğru döndüm . Gelmişti.
"Merhaba , Liam " dedi ve yanağımı okşadı. O sırada büyük cüsseli esmer bir adam çantamı alarak bizden uzaklaştı. Bayan Isabella beni kendine yakınlaştırarak arabaya doğru götürdü. Arabaya doğru gitmek pek kolay olmamıştı, paparazziler ve gazeteciler bizi sıkıştırmıştı. Normal olduğunu sandığım bayan Isabella çok meşhur ve zengin biri olmalıydı. Bindiğimiz Porsche jeep bunu zaten gözüme sokmuştu.
"Eve gidince her şeyi sana daha detaylı bir şekilde anlatacağım , Payne." Dedi ve bana göz kırptı. Daha sonraysa gözleriyle emniyet kemerini takmamı işaret etti. Dediğini hemen yaptım. Bu süreçte pek bir şey olmadı. Ne o, ne de ben konuşmadık. Ara-sıra ona bakarken beni yakaladı. Ve bana gülümsedi. Yüzüne bakarken  hatlarının olgunluğu dikkatimi çekmişti.Kaç yaşı olduğunu bilmiyordum. Açıkcası genç gözüküyordu ama beni evlatlık alacak , bu kadar şeye sahip olacak kadar büyüktü. Rahatsız edici bir sessizliğin ardından eve varmıştık. Sanırım ev gördüğüm en ihtişamlı evlerden biriydi. Sarayı andırıyordu. Eve doğru yürüdükçe  böyle bir evi nasıl aldığını düşünmeden edemiyordum. 2 büyük havuz ve üzeri kapalı bar gibi bir yer vardı. Bahçenin diğer tarafında 2 köpek kulübesi vardı. Bahçe cennete benziyordu. Her taraf mükemmel çiçeklerle doluydu.
İçeri girdik  ve Bayan Isabella bana oturmamı söyledi. Kuralları anlatacak olmalıydı . Kurallar beni endişelendiriyordu , yapamazsam kızardı. İnsanlar benim üzerime kızınca pek iyi olamıyordum. Duygusal bir yapım vardı.
Boğazını temizledi. Böylelikle dikkatim şimdi ona kaydı.
1. Kural:
Şimdi konuşmuyorsun ama konuşunca bana annecik diyeceksin. Aksi halde cezalar uygulayacağım, miniğim.
2. Kural:
Spora gideceksin ve sakal bırakacaksın. İstediğin dövmeleri sana geçici olarak yaptıracağız. Böylelikle insanlar seni büyük sanacak.
3. Kural:
Evden yalnız çıkmak yok.
4. Kural:
Burası senin de evin. Asla utanmak ve ya birşeyler gizlemek yok.
5. Kural :
İnsanlar bizi sevgili olarak bilecekler ve bu konuda soru istemiyorum.
Anlaşıldı mı , miniğim?" Kafamı salladım. Zor değillerdi. Yapabilirdim.

" Ah, Liam. Bir de her hafta vücudunu bana göstermek zorundasın."
Gülümsedi ve mutfak olarak düşündüğüm yere girdi. Arkasından ona bakıyordum. Yemek yapmak için malzemeleri aldığında ona yardım etmek için ellerimi yıkadım.
"Bana yemek yapmak için yardım mı etmek istiyorsun?" Evet anlamında başımı salladım. " o zaman makarna için sosu yapmaya başlayabilirsin. Liam."
Domatesleri doğrarken yemek programlarını izlediğim için seviniyordum. Harika yemek yapardım , eskiden arkadaşlarım bunun için benimle zaman geçirirdiler. Sarımsağı minik-minik doğradıktan sonra zeytin yağı olan tavaya attım. Daha sonra çeşnileri ve domatesleri döktüm. Bayan Isabella son dokunuşları yaptı. Ben o sırada eti pişirmekle meşguldüm. " Payne, senin bu kadar marifetli olduğunu bilmiyordum. " dedi gururlu bir şekilde gülümserken. Makarnaları tabağa döktüm ve güzel bir tabak hazırladım. Bayan Isabella bana bakıyordu. Tabağı masanın üstüne koydum . Bayan Isabellanın yanıma geldiğini o an farketmiştim. "Eline sağlık, Payne."

Merhaba , okuyan herkese teşekkür ederim. Bella şimdilik sakin, Liamın kaslı birisi olmasını bekliyor. Belki de beklemez? Şimdilik -liam konuşana kadar- durum böyle.

Neyse . Okumaya devam edin.

Sevgiyle kalın!
- Ç xX

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Where stories live. Discover now