_• DraMa Is COminG•_

5.9K 53 30
                                    

Anlaşmalarımızı imzalarken birkaç büyük kanalda yayınlanan grup kurma adımlarımız herkes tarafından sevilmişti. Tabii, bazıları şimdiden işi eleştirmeye başlamıştı. Son fotoğrafıma gelen yorumlar yüzünden yorumlarımı kapatmıştım. Bu sebepten ötrü de artık medyanın zengin ve şımarık çocuğuydum. 
Çocuklarla bu telaşta bile gayet eğlenmiş, bir-birimizi güldürmeye başlamıştık. İstemsizce grupta insanlar tarafından öne çıkartılan çocuklar olmuştu. Bu garipti çünkü daha şarkı bile çıkarmamıştık. Basın röportajından çıktıktan sonra instagramda reklam amaçlı fotoğraflar paylaşmamız istenmişti. Birkaç gündür farklı basın toplantılarımızı, beraber fotoğraflarımızı paylaşmak bizim için zor olmamıştı. Çocuklarla vedalaşıp uzaklaştıktan sonra arabaya bindim ve Hadidlerin evine doğru araba sürülmeye başladı. O arada fotoğraf paylaşmayı unutmamıştım.

 O arada fotoğraf paylaşmayı unutmamıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@liampayne: yeni başlangıçlar güzeldir... 📸💽 @louistomlinson @harrystyles @zaynmalik @niallhoran

@kyliejenner: daha tanışmadık ama seninle konuşmayı çok fazla istiyorum, Yeni Çocuk .

@gigihadid: grubun kalitesi şimdiden belli.

@bellahadid: cuma gününü bekleyemiyorum.

Hepsine cevap verdim ve yorumları okumaya devam ettim. İlk başlarda medyanın sevimli çocuğu ben kısa süre sonra şımarık biri gibi gösteriliyordum. İnsanlar benim yeteneksiz olduğumu ve abartıldığımı düşünüyordu. Bu yorumlar beni bitkin düşürmekte oldukça etkiliydi. Araba durduğunda bahçenin önünde olduğumu anlamıştım. İnerken bahçenin önünde paparazzilerin fotoğrafımı çekip soru sormalarını pek dinlemedim ve içeri geçtim. Evde yalnızca Bella vardı ve ben Bellanın burada olduğunu bilmiyordum.

Bella bana selam verdikten sonra ben de ona selam verdim. Beni süzdü ve önüne döndü. Abel burda olmalıydı. Lucyden odama sandviç ve portakal suyu getirmesini rica ettim. Bellayla uzun süredir görüşmüyorduk ve kendimi onun yanında gergin hissediyordum. Bu yüzden beklemeden odama çıktım ve üzerimi değiştim. Bir süre sonra Lucy odama girdi ve sandviçimi bırakıp gitti.  Bir yandan yemeğimi yerken aklıma gelen şarkı sözlerini yazıyordum. Grupta olsak bile hepimiz solo şarkılar da çıkaracaktık , bunlar kendimi ifade etmenin kolay bir yolu olacaktı.

-

Saat akşam 20:00 gibi Dua gelmişti. Üst katta sıkıldığımı düşünmüş olmalı ki, beni oturma odasına götürmek için ısrar etmişti. Aşağı kata indiğimizde Abel ve Bellanın da orda olduğunu gördüm. Kalbimin kırıldığını içten-içe hissetsem de, sadece Duanın elini daha sıkı tuttum. Abele selam verdim ve görüştük. Bir süre çift olarak televizyon izledik. Duaya Selenadan telefon gelince bana herkesin gece klübünde görüştüğünü ve gidip gitmemek istediğimi sordu. Buradan daha iyi olacağını düşündüm ve gitmemiz için başımı salladım. Bellanın bakışlarını üzerimde hissederken rahatsız olmamış, aksine başımı iyice Duanın boyun girintisine yerleştirmiştim. Gözlerini benden kaçırmış, Duaya dönmüştü.
" Bize sormak yok mu"? Diyerek gülümsemişti, Dua mecbur kalarak onlara da sormuştu . Onlar da bunu sevinçle kabul etmiştiler. Hepimiz hazırlandıktan sonra, uzun ve dramalarla dolu bir gece bizi bekliyordu.

Uzun süre sonra bölüm paylaşabildim, sonundaaa. Gelecek bölümün bol dramalı olacağını şimdiden söyleyebilirim. Bu aralar Belliam çiftinde soğuk rüzgarlar esecek . Kitabın konusuna aykırı da olsa , çok güzel olacağından eminim.
Bu arada Liamın şakıları gerçek Liamın şarkılarıyla aynı olmayacak. Mesela Attention şarkısını Liam yazmış gibi yaptığım bölümler de olacak. Seviliyorsunuz.

Bütün sevgilerimle - Ç,

+300 okunma ,+16 oy , +20 yorum da bölüm gelir.

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin