_ •DraMa niGhT is hERE•_

4.6K 54 31
                                    

Yarım saat gibi kısa bir sürede hazırlanmış ve barın giriş kapısına ulaşmaya çalışıyorduk. Çünkü bildiğiniz üzre paparazziler bu kadar ünlünün akın ettiği bir yerde hep olurdular. El-ele bir şekilde 2 çift olarak bara girdik. Bar kapatılmıştı yani sadece biz vardık. Zayni görür-görmez gülerek tokalaşmış ve diğer çocuklarla da görüşme faslı yaşamıştık. Masalara oturduğumuzda ( genel olarak herkes çiftti) Abella çifti karşımda, Jelena ve Zigi çaprazımda , Hailey ve Kendall yanımdaydı. Kendimize içki söyledikten sonra herkes kısa süreli içkiye odaklanmıştı. Konuşma başladığında Abel durmadan bana laf sokmaya çalışıyordu. Gergin olsam da sakin davranmaya çalışıyordum.
Hailey gerginliği hissederek ortamdaki havayı bozmaya çalıştı ve ellerini birbirine çırptı.
" Susmaya mı geldiniz? Hadi bir şeyler konuşun. Ortama uygun olsun ama biraz fikir ayrılıkları yaşayalım." Haileyin bu halini görüp kıkırdadım ve o anda ayağımda sert bir tekme hissettim. Kendimi sıktım ve sesim çıkmadı. Elbette bunu Bella yapmıştı. Ama amaç neydi? Onu delirteceğini bildiğim için Bellaya bakmadım.
Justin çenesini kaşıyarak bana baktı " Neye gülüyorsun Liam? Hailey sana büyük gelir, uğraşma. " kaşımı kaldırdım ve ben de masaya biraz daha yaklaşarak Justine baktım. " Sana büyük geldiği gibi mi? Biz arkadaşız ve böyle söylemen ne kadar doğru Justin?" Selenanın Justini çimdiklemesinden sonra kendini tutamayan J benim hareketlerimi taklit etti. " Bella bunu neden bizim ortama soktun ki? Bu hiçbir yeteneği olmayan, ortamımızdaki bütün kızlarla yatmaya çalışan çocuğu. Senin öngörülü olduğunu sanırdım. Huh, yanılmışım." eliyle yalandan alnından ter siliyormuş gibi yaptı. " Haddini aşma J" Zayn kendisini tutamayarak konuştu. " Yalan mı? Şu piç Bellayla da yatmaya çalışmadı mı?"
Noodle kafalı orospu çocuğu konuştu.
Kenardan izleyen Selena da kendini saklayamamış olacak ki " Kadınları objeleştirmeyi ne zaman bitireceksiniz tahminen? Buradaki bütün kadınların yaşı 25ten büyük ve kendi bedenleri üzerinde yeteri kadar karar verebilirler?" Kızlar da Selenaya katıldıklarını belli ettiler. " Siz bütün gün makyaj yapmaktan başka hiçbir şey yapmayan insanlarsınız ve burada konuşmaya pek hakkınız yok." Selenadan sarı orospu çocuğuna bir tokat. Çantasını alan Selena hızlı bir şekilde bardan ayrıldı. Dua ve ben ayağa kalktık. Justin üzerime yürüdü " Her şeyin suçlusu sensin, piç!". Dua ve Bella da istemsizce Justine yaklaştı " Kıza bir hiçmiş gibi davrandıktan sonra suç Liamda mı oluyor? Kaç yaşın var J? 12 mi? Kendine gel artık." Tek nefeste konuşan Bellaydı. Beklemediğim anda arkaya doğru ittirildim ve beni ittiren kişi Abeldi. " Bu beyaz piçin seni sikmesi için mi yapıyorsun Bella? Hiçbir şeyden haberim olmadığını mı sanıyorsun".
Bu sefer kendimi tutamadım ve nihayetinde spora gitmem kendini yumruğumdan belli etti. Kargaşa içerisinde ben Abeli yumruklarken Shawn Justini tutmaya çalışıyordu ve Zayn de Abelle beni ayırmaya. Dudağını ve kaşını kanattıktan sonra çekildim .Beni tutan Dua elimden tutarak dışarı çıkardı. Abelin anneni gebertmene şaşırmamalıymışız , seni puşt demesinden sonra kendimi kaybetmiş bir şekilde Duanın elinden kurtularak içeriye girmiş buldum. Abeli tek yumrukla yere serdikten sonra Belladan tokat yedim. " Siktir Liam, seni bir daha yanımızda görmek istemiyorum" . Bunu derken barın kapısının önündeydik. Duyduklarım ve Bellanın tokatından sonra karnımdan yumruk yemiş gibi hissettim. Annemin kazasında gördüğüm beyaz ışık, bir barın kapısının önünde yine beni bulmuş kendimi yok etmemek için neden aramama sebep olmuştu.

Herkese merhaba öncelikle! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bence kötü yazmadım? Fikirlerinizi bekliyorum ama en fazla bu kadar dram yaratabildim. Justini böyle yapmamın sebebi bipolar olması ve bipolar şahıslar içkiyi fazla kaçırdıklarında kendileri kontrol etmekte zorlanırlar. Ve evet Abel bütün bu olayları biliyor . Magazinler ise her şeyi kaydettiler. Elimden geleni yaptım.

Kitap kapağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Lütfen yorum yapın, çünkü yorum kıtlığı yaşıyoruz. Neyse hepinizi seviyorum.

Derin sevgilerimle -Ç

Sınır; +700 görüntülenme , +22 oy , +20 yorum.

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Where stories live. Discover now