_• yOu R tHe rEaSoN•_

1.9K 45 22
                                    

O beyaz ışık beni yine yakalamıştı. O günden 12 yıl sonra ve bir bar kapısının önünde. Nasıl anlatırım bilemiyorum. 5 yaşımdaki gibi elimle gözlerimi kapatmak istedim, ondan sonraki gibi buruk ve ağlamaklı bir ruh haliyle sanırım.  Susmak istedim yine, susmak ve konuşmamak.






_______________

O günün üzerinden birkaç gün geçmişti. Pek kendime gelememiş, afallamıştım. Orda kalmamın da pek bir anlamı olduğunu düşünmüyordum. Zaten ertesi gün gidecek bir yerim olmamasına rağmen gitmek istemiştim. Bayan Lipa izin vermemişti. Yanımda olmaya çalışsa da, pek bir anlamı olmamış, içime kapanmıştım. Eskisi gibi. Ama böyle olmamam gerektiğinin bilincindeydim, her şeyin nasıl olması gerektiğini kendime anlatmaya çalışmakta zorlansam da. O hayatına devam edebiliyorken benim edemem haksızlıktı. Bunun karşısında bir çocuk gibi ağlayarak ayaklarımı yere vurmak istesem de, bir şey çözmeyeceğini biliyordum. Kavganın ardından ilk kez telefonumu elime aldım ve bildirimlerde göz gezdirdim. İstemeyerekte olsa elim haber sayfasına gitti.

@thesunmagazine:
*kavga esnasında çekilmiş fotoğraf*

Bildiğiniz gibi geçen günlerde ünlülerin akın ettiği bir bar olan "roof top" da kavga çıkmıştı, kavganın çıkma sebebi bilinmese de tahminlerimize göre kavganın sebebi kaotik bir aldatılma . Hatırlarsanız geldiği ilk günden beri gündemde kalan bu çocuk Hailey Baldwinle kol kola görünmüştü. Daha sonra bu haberler yalanlanıp Dua Lipa ile olan ilişkilerini sosyal medyadan duyurmuşlardı.

throwback: 

@dualipa: Çocuğunun dünyayı sallayacağı ağlamasından belli oluyor haha @louistomlinson

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@dualipa: Çocuğunun dünyayı sallayacağı ağlamasından belli oluyor haha @louistomlinson

@loulovespizza: çocuğun ismi ne?

@dualipa: bunu benim söylememin doğru olacağını sanmıyorum @loulovespizza

@loulovespizza: kucağında olanı değil, kucağında tutanı soruyorum

@dualipa: o benim koca bebeğim @loulovespizza

Ama görünen o ki çiftimiz gayet sallantılı bir dönemden geçiyor, yeni çocuk Dua Lipanı kardeşi ile aldatmış ve bu The Weekend tarafından öğrenilmiş ola bilir mi? Hiçbirinin bu süre zarfında açıklama yapmamış olması haberleri doğruluyor gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Elimdeki telefonu kenara bıraktım ve Duayı yanıma çağırıp bir yürüyüşün nasıl olacağını sordum. Kabul edince onların çiftlik evine gitmeye karar vermiş, arabada bizim daha yayınlanmamış olan Act my age şarkımızı açmıştık. Çektiğim videoyu storyde paylaşarak haber sayfalarını susturmayı düşünmüştük. Sonuçta mutluyduk değil mi? telefonlarımızı kapattık ve eğlenmeye baktık.Atları sevip onların zarafeti hakkında konuştuktan sonra güzel bir akşam yemeği yiyip eve döndük. 

Telefonu açtığımda Bella Hadid 3 cevapsız arama yazısını gördüm. Aynı anda birkaç duygu yaşadım ve Bayan Lipadan bu konuda tavsiye aldım. Onu aradım ve neden aradığını sordum, bağırarak küfür yağmuruna tuttuğunda sadece ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Arkadan gelen seslere ve kelimeleri yuvarlayarak konuşmasına bakılırsa, sarhoştu. Küfürler aniden kesilerek ağlamaya dönüştü ve onu söylediği yerden almamı istedi. Bunu Bayan Lipaya söyledikten sonra arabama bindim ve ona doğru gitmeye başladım.

 Aslında bunu yapmamam gerektiğini biliyordum, sarhoş olduğunda arayacak kimsesi olmadığı için beni aradığını, ayılır ayılmaz yine ona bir daha yaklaşmamamı söyleyeceğini de biliyordum. Yine de gittim. Onu bardan çıkarırken kimsenin bizi görüp çekmemesi için arka kapıdan çıktık. O sırada gülüyor, onu sevdiğim için bunu yaptığımı söylüyordu. Bunu yalanlamadım ve ya bu konuda hiçbir şey söylemedim. Sadece arabayı sürdüm. Bu haraketim onu kızdırmış olacak ki, kollarımı tırmalamaya,  beni kendine bakmaya zorlamaya başladı. Evine vardığımızda uyutmak için odasına götürmeye çalıştım. Bu anlarda aynı cümleleri söyleyip durdu, en ihtiyacı olduğu anında yokmuşum, ondan başkasını asla sevemezmişim, şu an burada olmamın tek sebebi oymuş. Yine yalanlamadım, eşyaları fırlattığında da, bağırdığında da sadece bitmesini bekledim. Yarım saat geçtikten sonra yorgun düşmüş ve yatağına uzanmıştı. Ayakkabılarını ve üzerindeki kıyafetlerini onu uyandırmamaya çalışarak dikkatlice çıkardım. Bu konuda gayet başarılı olduğumu söyleyebiliriz.Ama aynısını giyindirme konusunda söyleyemeyeceğim. Gardırobundan çıkardığım sade tişörtlerinden birini başından geçirirken kollarını kaldırmasını söyledim, buna uyarak kollarını kaldırdı ve tişörtü üzerine geçirdim. 

(+18)
O uslu durmamış kollarını boynumda bağlayıp beni kendine doğru çekmişti. Dengemi kaybedip aşık bir erkek için tehlikeli yakınlığa geldiğimizde beni öpmeye başlaması ve ellerimi  kalçasına koyup bacaklarının arasında benim için yer ayırması kendimi karşı koymama yardımcı olmuyordu. Tahmin edeceğiniz üzre karşı çıkmaya çalışmadım.

 Onun beni öpmesine karşılık verdim, saçlarımı çekmesine ve ağzıma inlemesine de. Onu istediği gibi soyundurdum, vücutlarıımızın birleşmesine tek beden olmamıza izin verdim. O da karşı çıkmadı aksine onun tecrübesine güvenmeme izin verdi. Göğüslerini öpmeme, onları ısırmama ve içine girdiğimde kulağına onu sevdiğimi söylememe de. Hızlanıp terlememizden sonra öperek terlerimizin karışmasınaysa, evren izin verdi. Sabah 6ya doğru yanına uzanıp onun göğsünde dinlenmeme de. Artık uykuya karşı koyamadığımda kulağıma aslında bu süre zarfında asla sarhoş olmadığını söylemesini unutmama kim izin verdi, onu bilmiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar ölüp ölmediğini anlayamadığınız yazarınız geldi. Ve smutlu bir bölümle burada. Nasıl oldu, sever misiniz, hala kimler okur bilmiyorum ama uzun süreden sonra yazmak hoştu. Eğer sınırı geçerse yeni bölümü paylaşacağım. Hepinize teşekkür ediyor ve sizleri seviyorum. 

Derin sevgilerimle -Ç

Sınır; +750 görüntülenme , +20 oy , +15yorum.



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 14, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Where stories live. Discover now