_• fUcKing KiNdnEss •_

13.1K 70 63
                                    

Son bir haftada insanlar Dua'yla benim sevgili olduğumu sanmıştı. Bazıları bizi arkadaş olarak yakıştırsa da çoğu sevgili olduğumuzu sanıyordu. Biz de öyleymiş gibi yapıyorduk , tabii. Bu benim popülerliğimi artırmıştı. İnsanlar benim ünlü ortamlarında takılan biri olduğumu düşünüyordu. Gerçi bu son aylarda öyle olmuştu. Bayan Lipa beni durmadan arkadaşlarıyla - bunların tamamı ünlü insanlar- tanıştırmıştı. Ben de artık kabuğumu kırıyordum. Bayan Isabellaysa son haftalarda ortalıkta yoktu. Sadece haberlerini görüyordum. Abelleydi. Ve onların ilişkisi prim değildi. Artık ona annecik demeyecektim. Telefona gelen mesaj beni düşüncelerimden ayırmıştı.
Bayan Lipa:bu gün büyük gün Liaam. Haileyin doğum günü hazırlan geliyorum. Kendinle kıyafet almayı da unutma! Bizim Parti şeklimiz bir az farklıdır. Öpüyorum . X x D :)

O iyi bir kadındı. Eğlenmeyi biliyordu. İlk tanıştığımız günlerdeki gibi de değildi. Onunla bu kadar iyi arkadaş olacağımızı düşünmüyordum. Mesajı cevapladığımı unuttuğumu fark ettim ,mesaja cevap yazıp banyoya girdim ve duş aldım. Üzerimi değiştim. Saçlarım hala ıslaktı ama fotoğraf çekip instagramda paylaşmaya karar verdim . Güzel yorumlar beni mutlu ediyordu.

@liampayne: parti çocuğu olmak için fazla toyum

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

@liampayne: parti çocuğu olmak için fazla toyum .

@zaynmalik: sonunda tanışacağız! Sabırsızlanıyorum haha ;)

@leeeyumpayneeee: kalbim bunu kaldıramıyor...❤️

@harrystyles:@zaynmalik & @liampayne siz çocuklar evlenmelisiniz.

@liampayne: neden olmasın? @harrystyles

@harrystyles sizi takip etti.

Gülümseyerek telefonu kenara bıraktım. Gruplarındaki herkes fazla samimi ve egosuzdu. Fotoğraflarımı beğenip yorumlar yapıyordular. Zayn denilen çocuksa daha tanışmadan beni sevmişe benziyordu. Bizi yakıştıran insanlar bile vardı, Tanrım...

Kapının tıklatılıp açılmasıyla bana bakıp gülen Duayı gördüm. Evet onların yanında toydum.
"Çok şıksın". Dedi ve bana kıyafet seçip çalışanlardan birine arabaya koyması için uzattı.

______

Partiye girer-girmez en geç gelenlerin biz olduğunu görmüştüm. Çünkü Bayan Lipa bana hediye seçmemde yardım etmeye çalışmıştı. Ve ben de karar vermekte zorlandığım için gecikmiştik.

İçerdekiler içmişti ama ben içmeyecektim. Gözlerimle partiyi tararken içeri Zayn ve Gigi çifti girmişti. Zigi çifti herkesle görüşüp ayrılmıştı. Zayn diğer çocuklarla görüştükten sonra beni görmüştü.
"Hey, seninle tanışmak için sabırsızlanıyordum. " sarıldık ve biraz konuştuk. İçmek için uzaklaştığında Bayan Isabellanında burada olduğunu fark ettim. İçkili gözüküyordu. Masanın üzerindeki cipsten ağzıma attım. Kafam biraz karışmış olacak ki, Bayan Isabellanın bana doğru geldiğini gördüm . Ellerini vücudumda gezdirmiş ve kendini bana sürtmeye başlamıştı. Bunu dans ederken yapmasıysa dikkatleri pekte üzerimize çekmiyordu. "Seni özledim. " diye fısıldamıştı. O an gelen Abel onu benden uzaklaştırmış, kibarca özür dilemiş ve Duayla ilişkimi tebrik ettikten sonra gitmişti. Onlar gözden kaybolurken ben sadece izlemiştim.

_____

Bayan Lipa'nın neden bana kıyafet almamı söylemesi yeni anlaşılmıştı. Çünkü partinin sonlarında pasta ve cupcakeler geliyordu. Herkes çılgınlar gibi yemek savaşı yaparken arkada Harrynin "Kiwi" şarkısı çalıyordu. Ben üzerimi değişmiş ve Bayan Lipayı beklerken onun gelmeyeceğini öğrenmiştim. Kenarda oturan parti kızı Haileyin orada ağladığını görmüş ve ona yardım etmiştim. Biz arabaa geçerken paparazziler sayamayacağım kadar fotoğraf çekmiştiler. Tabii ben yaptığım minik iyiliğin bedelini yarın ödeyeceğimi bilmeden o akşam rahatca uyumuştum.

Hepinize merhabalar! Uzun bir aradan sonra bölüm geldi. Açıkcası bölümleri yazdıktan sonra oy gelmesini bekliyorum. Ve gelinceye kadar atmıyorum. Kitabımız çok fazla okunuyor ve ben bunun için size minnettarım . O yüzden sizden neyi isteyip istemediğinizi soruyorum.

Kitapta olmasını istediğiniz ve ya istemediğiniz, daha çok görmek istediğiniz , hiç istemediğiniz, hangi karakterlere daha çok yer vermemi istediğinizi buraya yazın.

Böyle olursa bence kitap daha fazla istediğiniz gibi olur. Fikrini bildiren herkese çok teşekkür ediyorum.

Ve kitaba yeni bölüm için sınr koyuyorum.

+15 vote , + 10 yorumda bölüm gelir.

Okunma sayısının önemi olmadan.

Sizi seviyorum . - Ç xX

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Onde histórias criam vida. Descubra agora