_• Rising •_

16.2K 105 11
                                    

________

Konuşmama başlamamın ardından Bayan Isabella bana karşı daha iyi davranır olmuştu. Benimle az-çok konuşmuştu. Evde pizza yiyerek , film izlemiştik. Daha doğrusu film değil, animasyon filmi. "Toy Story".
Snapchat'da story kısmında paylaşmıştı. Bu sırada bana da sosyal medya hesapları açılmıştı. Bayan Isabella benim tanınacağımı söylüyordu. Aslında tanınmak neden önemliydi, bilmiyordum. 1 ay içerisinde vücudum gelişmişti. Bana özel olan diyet programıma uymuş ve spor yapmıştım. Ve sanırım artık fit sayılırdım. Bugün sabah sporumu yaptıktan sonra saçıma çeki düzen verilmişti. Artık değiştiğimden olsa gerek ki, şimdilerde bayan Isabellanın arkadaşlarıyla tanışıyordum. Onlar da beni sevmiş gibi gözüküyordu.
Bir haftadır Anneciğimi görmediğim için artık sıkılınca klasik olarak yaptığım şeyi yapıyordum. Hesabım pek meşhur sayılmazdı . Telefona bildirim gelince bildirim paneline tıkladım.
@camillacabello sizi takip etmeye başladı.
@camillacabello sizi bir fotoğrafa etiketledi.

Bildirimin üzerine tıkladım.

@camillacabello : sonunda!!! Bu çocuk çok yetenekli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@camillacabello : sonunda!!! Bu çocuk çok yetenekli . Yeniden görüşmek için sabırsızlanıyorum :) @liampayne #newbff #inthegang

Fotoğrafı beğenmiş ve bende yorum
yapmıştım.
@liampayne: sonunda!!

Camillanın instagramda baya takipçisi vardı ve fotoğrafı paylaşır-paylaşmaz beğeniler ve yorumlar yağmaya başlamıştı. Onun bu fotoğrafı paylaşmasından benim profilim de nasibini almıştı. Bildirimler telefonumu titretiyordu. Meraklı yanımı bastıramayarak , yorumları okumaya başladım.

@camillacabelloTeam: harika gözüküyorsunuz 🔥

@girlsceleb : oha , bayılıyorum..
🙃

@cutiesboys: yeni çocuk yakıyor 👊🏼

Daha nice yorum. Hepsinin yorumunu beğenmeye çalıştım. Ben bunu yaparken bildirimlerin içinden dikkatimi çekenler olmuştu.

@bellahadid seni takip etmeye başladı.
@zaynmalik seni takip etmeye başladı.
@gigihadid seni takip etmeye başladı.

Uh , demek annecik aktifti. Anneciğime mesaj yazmak için ellerimi tuşlarda gezdirdim.

Miniğim'den anneciğe;
Seni özledim, annecik.

Annecikden miniğe ;
Geliyorum, Lee.

İstemsizce gülümseye başladım.
Sanırım, ilk fotoğrafı paylaşma zamanım gelmişti.

 Sanırım, ilk fotoğrafı paylaşma zamanım gelmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@liampayne: VE İŞTE BURADAYIM.

           Mamacita is coming
      Bölümler geç geliyor , ama ramazan olduğu için. Ve sınavlar yüzünden. Yaz tatilinde bölümler gelecek . 100 kişi okuduğunda bölüm gelir! Liamla tanıştırmak istediğiniz ünlüleri yazabilirsiniz. Teşekkür ederim.
         #0,5k

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Where stories live. Discover now