_• hOw •_

8.7K 70 46
                                    

Partiden çıktıktan sonra baya yorulmuştum ve bu benim geç uyanmama sebep olmuştu. Telefonumu elime aldım ve instagrama girdim. Yatakta pineklemeyi seviyordum.
Instagramdaki bildirimleri görünce yorumları daha sonra okumayı aklıma kazıdım. Kalanlarıysa etiketlendiğim fotoğraflardı. Dün gece çekilen fotoğraflara etiketlenmiştim.

@zayn sizi bir fotoğrafa etiketledi.

@zayn: tek normal olan fotoğrafımız buydu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@zayn: tek normal olan fotoğrafımız buydu. Ama bilin bakalım kim bugün ilk kez buluştu. Ziammers? #newbf #inthegang

@firstziamgirl: iyi değilim. Bunu bize NASIL YAPARSINIZZ?

@gigihadid: unutulduk.

@liampayne: kesinlikle son olmayacak. ZİAM!

Böyle yorumlar yapmamızın sebebi vardı. İnsanlar bizi daha çok seviyor ve destekliyordu. Hem arkadaştık sonuçta.

Daha sonra diğerlerinin paylaştıklarını beğendim. Aniden bir fotoğrafa etiketlendiğimi görünce fotoğrafın üzerine tıkladım. Fotoğraf dünkü gecedendi.

@thesunmagazine: bildiğimiz gibi dün gece Hailey Baldwinin doğum günü partisiydi ve partiye sadece ünlüler akın etmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@thesunmagazine: bildiğimiz gibi dün gece Hailey Baldwinin doğum günü partisiydi ve partiye sadece ünlüler akın etmişti. Partiye girerken Dua Lipayla samimi olan ve Ünlü şarkıcı Dua Lipanın sevgilisi olduğu iddia edilen Liam Payne geceye damga vuracak bir harekette bulundu. Shawn Mendesle evlenecek olan Hailey Baldwinle EL-ELEYDİ! Sarhoş oldukları bilinen çiftten açıklama gelmedi. Ama yeni gelen çocuğun ortalığı karıştırdığı kesin!

Bu haberi okurken seğiren gözlerimi açık tutmaya çalışarak yorumlara da göz gezdirdim.

@fUckİngw0rld: bu çocuğu yakışıklı bulanlar bile var , Tanrım! Kardashianlardan tek bir farkı yok.

@telibean : hiçbir şeyi başarmıyor ve siz bunu gündemde mi tutuyorsunuz?! Bu çocuğun hiçbir ÖZEL YANI YOK.

@anti : ünlülerin ortasına düştü ve hepsini teker-teker kullanıyor. Başarılı bir piç . @liampayne iyi iş dostum!

@marvelovers: BU ÇOCUK GAY

Ve yüzlerce böyle yorum. Yatakta oturur pozisyona geldim.
İnsanlar nasıl böyle olabiliyordu.

Nasıl?

Gözlerimin dolduğunu fark ettim ve gözlerimi kapattım. Oturduğum yere birinin daha oturduğunu hissedince ona doğru döndüm. Bu Bayan Isabellaydı.
Hiçbir şey demeden öylece sarıldı. Ayrılınca gözlerime baktı. Üzüldüğümü fark etmişti.
"Bak benim minik bebeğim, seni üzmelerine izin verme. Seni incittiklerini biliyorum. Bu yüzden bana hangi yeteneğinin baskın olduğunu söyle. Ben de sana yardım edeyim? İstersen haberleri sildire de bilirim."
Sözünü tamamladı ve bana baktı. Bana böyle ilgiyle yaklaşması kalbimin göğüs kafesimi geçmeye çalışmasıyla sonuç bulmuştu. Hatta bir anlık onun Abelle sevgili olduğunu bile unutabilmiştim.

" Şarkı söyleyebiliyorum, dansta iyiyim. Ve hayır, silmenize gerek yok, bayan Isabella. Bunlara alışmam gerekecek değil mi?"

Bana başını salladı ve yine aynı şeyi yaptı. Gururlu bir anneymiş gibi gülümsedi.



_________

Birkaç haftadır bayan Isabella ve bayan Lipa bana yardım etmeye çalışıyordu. Ses analizlerim yapılmış ve sesimin iyi olduğuna - mükemmel olduğuna - kanaat getirilmişti. Bana menajer tutulmuş , dans eğitimi almama yardım edilmişti.
Bütün grupla otururken. -herkes vardı- Bayan Isabelladan hiç beklemediğim bir teklif gelmişti. "Global Awards 'da sunucu olmak ister misin mini-Liam?" Ona bakarken bayan Lipa da cümleyi devam ettirdi.
"Orada meşhur olan bir şarkıyı kısa sürelik söylersin ve insanlara samimi yaklaşırsın. Hem insanlar senin nasıl biri olduğunu görür, hem de tutarsa seni başka programlara da göndeririz." Bayan Lipa bayan Isabellaya baktı. " Hatta daha sonra bir şarkı bile çıkarabilirsin."

Ortam aniden sessizleştiğinde sessizliği bozan kişi Louis oldu.
"Biz de grup kurmak istiyorduk. Ve klasik gruplardan sayımız bir kişi eksikti. Sen olabilirsin. Bu çocuklar sıkıcı. Seninle su savaşı da yaparız , eminim. "

Gülümseyerek onlara baktığımda Harry " Bir ismi bile var artık. One Direction. Bizimle olmak ister misin? Kardeşim." Gülümseyerek kafamı salladığımda çocuklar ayağa kalkmış ve bana sarılmıştılar. O an ben her şey için şükrederken, bayan Lipa ve bayan Isabella bana gülümsüyordu.

Kim tahmin ederdi, nefret mesajlarının doğurduğu grupun birkaç yıl sonra Dünyada en çok tanınan gruplardan biri olacağını.

Mesela, biz tahmin etmiyorduk.

Ohhh , çok sevdim bu bölümü. Bir Directioner olarak duygusallaştım. Lilo su savaşlarını, Ziam momentlerini , Lirrynin o mükemmel bakışlarını , Niamın kahkahalarını ne kadar özlediğimi fark ettim.
Bellayı da işin içine kattım ve belki birkaç bölüm sonra Liamı daddy yaparım. Emin değilim. ;)

Bu arada umarım siz de beğenmişsinizdir. Pek drama çıkaramadım gibi ama neyse. Bence güzel oldu. Baya böyle Liamı gaza getirdim.
Sormam gereken soruları da şuraya bırakayım.

Bölümler sizce kısa mı?
Kurgu iğrençleşiyor mu?
Kitabı silmeli miyim?
Ve tiplemeleri seviyor musunuz?

Neyseeee . Okuduğunuz için teşşeekkkkkküüüüürleeer. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır.

Sınır : +16 oy + 15 yorum

En içten sevgilerimle .
- Ç xX

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin