_•Please, Mommy•_

19.7K 159 2
                                    

Bayan Isabellayla kahvaltıdan sonra sabah koşusu yapmıştım. Kurallara göre her gün spor yapmalıydım. Daha sonra evin aşağı katında olan minik spor salonunda boks yapmıştım. Biraz fazla kiloluydum. Ve sanırım artık olmamam gerekiyordu. Minik bir duşun ardından üzerimi değiştirdim ve aşağı kata indim. Bayan Isabellayla alış-verişe çıkmalıydık. Üzerime giymek için pek kıyafetim yoktu ve o da kendine birkaç parça kıyafet almak istiyormuş. Koltukta oturup onu bekliyordum. Yarım saat olmuştu ve o şimdi aşağı kata inmişti. Beni çağırdı ve arabaya bindik. Garaj evin bahçesinde olduğu için rahatsız edilmemiştik. Büyük ihtimalle arabadan inerken böyle rahat olamayacaktık. Kemerimi taktım ve bayan Isabella da şarkı açtı.
Yol boyunca sadece penceremden dışarı baktım. Avmye vardığımızda avmnin kapalı olduğunu gördüm. Omuzumu düşürmüştüm , bilerek yapmamış gibiydim, sadece istemsizce olmuştu. Bana baktı ve elini omzuma koydu.
" Rahatsız olduğun için ben kapattırdım , Liam " yanağımdan öptü. Bayan Isabellanın - anneciğimin- bu kadar düşünceli olması beni mutlu etmişti. İlk defa ona gülümsedim. Memnun olmuş gibi önüne döndü ve elimden tutarak avmye girdik.
İlk önce yemek yedik. Daha doğrusu o filtre kahve ve browni, ben milkshake ve cupcake yedim. Şimdi işin kıyafet seçmek bölümüne gelmiştik. Bayan Isabella elbise seçecekti, önemli bir davet varmış. Bana elbiselerin güzel olup olmadığını soracak , fikrimi öğrenecekti. Bu kendimi önemli hissettirmişti. O kabinde üzerini değiştirirken ben etrafı inceliyordum. Çalışanlardan biri bana bakıp gülümsedi ve bayan Isabellanın sesini duyunca ona taraf döndüm.
" Yardımına ihtiyacım var , Liam." Kabine girdim.
Tanrım.
O,
Önümde
Sadece ,
İç çamaşırlarıyla mı duruyordu?!

Derin bir nefes aldım. Üvey anneme karşı böyle düşünmem ne kadar doğruydu bilmiyorum ama, çok güzeldi. Gözlerim hala üzerindeyken , gülmesinin sesini duydum.
"Ah , Leeyum . Sevdin galiba , bir gün istediğin zaman dokuna bilirsin. Hatta şimdi bile yapabilirsin ama seninle kabinde birlikte olmak istemem. " başımı belli belirsiz salladım. " elbisemi giymem için yardım etmen gerek" bir kez daha başımı salladım. Bayan Isabella kırmızı elbiseyi bacaklarından geçirdi. Ve ben ona giymesinde yardım ettim. Tanrı biliyor ki, bu çok kolay olmamıştı.
Anneciğim elbisesinin içinde çok mükemmel duruyordu.

--------

Elbiseyi aldıktan sonra bana bir şeyler isteyip istemediğimi sordu. Sadece birkaç parça kıyafet aldık . Daha fazla bir şey istemedim , çünkü zayıf olmam gerekiyordu.
Eve gelmiştik bile, ama yine de anlatayım ,araba yolculuğumuz her zamanki gibi pek ilgi çekici değildi. Yolu izlemekten başka hiçbir şey yapmamıştım.
Eve vardığımızda esmer bir kadın önümüzde duruyordu, Bayan Isabellaya benzemiyordu, benzediği tek konu asil duruşuydu. Ama bayan Isabella ondan daha iyi bir insan gibi gözüküyordu.
Kadın beni süzdü, daha sonra gülmeye başladı. "Yeni oyuncağın, pofuduk bir ayıcık mı?" ve güçlü bir kahkaha sesi . Bayan Isabellaysa sadece sinirli bir şekilde bakıyordu. Tamam, kırılmıştım. Ama zorbalığa uğramaya da alıştığım söylenilebilirdi. Onlar kavga etmeye başlamıştılar. Kavga sevmezdim, gözlerimi sıkıca kapadım. Yine beyaz ışık gözlerimin önündeydi, ama bu sefer konuşmazsam bir şeyler olacak gibiydi.
"Tamam , anneciğim, lütfen?" Ve o an ikiside bana dönmüştü.

" kitap okunuyor, oylar az ama yine de teşekkür ederim ^^"

Bu arada bölüm okununca yeni bölüm gelir..

İlginiz mükemmel! Yorumlarınızı ve votelarınızı bekiyorum.
- ' Ç xX

M.O.M |Liam Payne & Bella Hadid|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang